Musework Live 2022

Musework Live 2022
Je kunt je aanmelden voor negen middag- en avondprogramma’s, elk met een eigen thematiek zoals het kunstenaarschap van de leraar, de vraag naar wat ons werk goed maakt, hoe je met elkaar in design en kunsten een ecologische wending kan maken en veel meer. Het programma is samengesteld met bijpassende sprekers, performances en werkvormen, van binnen en buiten de HKU.

Dagelijks is er om 18.00 uur een gezamenlijke maaltijd in de ‘buik’ van de Metaal Kathedraal. Dit is het centrale moment waar het middagprogramma mee afsluit en het avondprogramma mee begint en vormt zo een interessante overlap van publiek.

Laat je meevoeren door studenten en docenten van de HKU tijdens één van de negen onderdelen waarin nieuwe artistieke praktijken worden ontwikkeld. Sluit je aan bij een filosofisch ontbijt, maak een wandeling langs de markante kunstobjecten op het ruime terrein van de Metaal Kathedraal. Kortom: er is genoeg te ontdekken en te ervaren. Geef je over aan een interessant middag – en of avondprogramma en meld je hier snel aan!

Meer informatie

Meer informatie over Musework Live 2022 en het programma vind je hier.

Musework is een groep mensen van binnen en buiten de HKU met een focus op muzische professionalisering en hoe we daar mee kunnen werken in het onderwijs en daarbuiten.

Volg Musework op LinkedIn