Luister

Arend van Beurden, Axel Blom, Ellis Deveer, Joachim Grevelink, Jonne Schreuder, Ruben Grevelink, Tara Zijlstra en Tisha Smit

Een muziekvoorstelling over de impact die mensen hebben, en hoe belangrijk het is dat we blijven luisteren. Aan de hand van tekstfragmenten, muzikale improvisatie en songs wordt het publiek meegenomen in Tara's eigen ervaringen en ontwikkelingen.

Luister is een voorstelling over muziek, naar muziek luisteren en muziek delen. Maar misschien nog wel méér een voorstelling over het erkennen van alles wat extra aandacht nodig heeft zoals vreugde en pijn, maatschappelijke problemen, klimaat, en nog veel meer.

De voorstelling begint vanuit de beleving van natuur, rust en reinheid. En gaat al snel over naar de stad waar alle nieuwe prikkels, ontwikkelingen én ook de confrontatie met de bagage vanuit het verleden een plek moet krijgen. Tara Zijlstra, zanger en multi-instrumentalist, neemt je samen met haar muzikanten mee in het proces van leren omgaan met trauma, gehoorbeschadiging, veerkracht, erkenning vinden, erkenning geven en liefde omarmen. Een voorstelling over over leren omgaan met het bestaan, en de overwinningen in dat bestaan vieren. De muziek is een combinatie van (aangepaste) covers en eigen werk, passend bij de thematiek.

Luister begon als afstudeerconcert van Tara Zijlstra. Vanwege de coronapandemie kon dit concert niet plaatsvinden. Nu presenteert zij haar visie aan een groter publiek in een theatersetting.

Samen met Tara staan de volgende multi-instrumentalisten en makers op het podium:
Arend van Beurden
Axel Blom
Ellis Deveer
Joachim Grevelink
Jonne Schreuder
Ruben Grevelink
Tisha Smit

Tickets verkrijgbaar via de link.

Foto gemaakt door Claudia Lehmann

https://www.youtube.com/watch?v=EDRfHIelEwE