If not now: HKU MA programme Fine Art graduation show 2020

If not now: HKU MA programme Fine Art graduation show 2020
De Covid-19-pandemie, die de studenten in het laatste semester van hun opleiding trof, dwong hen om klaslokalen, werkplaatsen en ateliers te verruilen voor hun eigen huis. Nu de wereldwijde pandemie het dagelijks leven radicaal ontwricht heeft, verkent If Not Now de dringende noodzaak om structurele veranderingen door te voeren in de paradigma’s (geografisch, politiek, institutioneel, sociaal, taalkundig en humanistisch) die de basis vormen van onze huidige wereld.
Kunstenaars: Isshaq Al-Barbary, Charli Herrington, Carina Jansen, Bennet Edwin Kruit, Sinwah Lai, Sol Enae Lee, Winston Nanlohy, Gerardo Gomez Tonda, Gizem Üstüner, M.C. Julie Yu, Jinxiao Zhou.


Voorvertoning: Woensdag 30 september, 13:00 - 17:00 (aanmelden verplicht, reserveer je kaarten hier).

Expositie: 1 t/m 11 Oktober 2020
Openingstijden: woensdag–zondag, 13.00–19.00 uur.
De expositie kan zonder te reserveren bezocht worden. Houd wel rekening met een verminderde capaciteit vanwege de huidige coronamaatregelen. 

Performances: Naast de expositie zijn er ook dagelijks performances te zien, hiervoor dient wel gereserveerd te worden. Bekijk het programma en schema hier.

Update 28-9-2020: In lijn met nieuwe Covid-19 regelgeving is het nu ook verplicht om te reserveren als je uitsluitend de tentoonstelling wilt bezoeken. Dat kan via deze aparte Eventbrite-pagina.
Als je een exclusief voor een (of meer) performance(s) wilt reserveren en er zijn geen tijdvakken meer beschikbaar, raden we je aan om een ​​ticket voor de tentoonstelling te boeken. De kans is zeer groot dat je de performance alsnog kunt bijwonen.
Heb je geboekt en lukt het toch niet te komen, verzoeken we je af te melden door je ticket te annuleren via Eventbrite of door een DM te sturen naar: HKU Master Fine Art Instagram, via de Facebook pagina of via BAK.

Adres: BAK, basis voor actuele kunst, Pauwstraat 13A, Utrecht / bakonline.org

Reserveer kaarten voor de preview en performances
Bekijk het Facebookevent