HATCHED

  • 09/12
  • 17/12
Graag nodigen de studenten je uit om te komen kijken naar de resultaten van hun werkproces van de afgelopen maanden. Hoewel we als groep geen overkoepelend thema hanteren, zijn er in de tentoonstelling interessante verbindingen te ontdekken. De ervaring van het alledaagse en de activiteit van het verzamelen en archiveren vormen enkele van de rode draden in ons werk. Hoe verhouden we ons tot onze omgeving, ons lichaam en tot elkaar?

De titel HATCHED verwijst naar de fase waarin de studenten zich momenteel bevinden: nu nog in de vertrouwde omgeving van de academie, maar broedend op een 'uitbraak'. De tentoonstelling biedt de kans het werk in een nieuwe, gezamenlijke context te tonen en geeft een sneak peak van hun aankomende afstudeerjaar.

Hazel van Berkel, Noud Boogaard, Julia van Dijck, Harry Edmunds-Bergin, Franka Gilbert, Dieuwke Jollema Gorter, Polly Kunst, Helen van Leeuwen, Rayn, Marieke van Ringelesteijn, Inês Da Silva Aguiar, Florentien Stikkelorum, Pargol Tavakoli Shirazi, Yingtong Zhou

Tentoonstelling/Exhibition
09.12 – 17.12
Woensdag – Zondag. 13:00 – 18:00 uur.

Opening
Vrijdag 08.12 om 17.00 uur.