Toelating Pre-Master Interieur Architectuur

Voor elke opleiding aan HKU moet je een toelating doen. Dit geldt ook voor de Pre-Master Interieurarchitectuur.
Toelating Pre-Master Interieur Architectuur

Toelatingsopdrachten

De selectie voor de opleiding Pre-Master Interieur Architectuur bestaat uit twee rondes. Ronde 1 is een digitale voorselectie. Hiervoor vragen we je een portfolio, cv en motivatiebrief te uploaden.
Zorg ervoor dat je deze opdrachten binnen de deadline in de mail inlevert.

Als de commissie aansluiting tussen jouw werk en de opleiding ziet word je uitgenodigd voor Ronde 2.
Ronde 2 is een online toelatingsgesprek met de commissie en duurt ongeveer 10-15 minuten. De commissie bestaat uit een team van 2 deskundigen.
  • Schrijf een motivatiebrief waarin de commissie kan lezen wat jouw leervraag is en op welke onderdelen je denkt dat pre-master je kan helpen.

  • Een recent cv.

  • Een recent portfolio waarin je wat van je creatieve en ontwerp-technische werk kan laten zien.

Uploaden opdrachten

Klik op de knop 'start aanmelding' onderaan deze pagina om je documenten te uploaden. Per opdracht kun je 1 bestand uploaden, een link naar een filmpje (bijvoorbeeld op YouTube) moet je aanleveren in een word of pdf bestand!

N.B. Zorg ervoor dat je bestanden klein zijn en gebruik dus gangbare bestandsformaten zoals .jpeg/.png bij stilstaande beelden, .mp4 bij bewegend beeld en .doc of .pdf bij tekst. Zorg ervoor dat de link naar je portfolio gemakkelijk te openen is.

Toelatingsgesprek

De datum van jouw eventuele gesprek ontvang je na het inleveren van de opdrachten. Je ontvangt uiterlijk een week voor de gesprekken bericht of je geselecteerd bent.

Het toelatingsgesprek met de commissie duurt ongeveer 10-15 minuten. De commissie bestaat uit een team van 2 deskundigen. Zorg dat je je toelatingsopdrachten (digitaal) klaar hebt liggen om te laten zien. Tijdens de toelating willen we graag met jou in gesprek over jouw kwaliteiten, doelstellingen en ambities om een pre-master te volgen.

Vragen?

Neem bij vragen contact op met de HKU Servicebalie Studentzaken via e-mail sz@hku.nl of telefoon 030-2091540.