HKU Exposure 2022

Ben jij benieuwd naar het afstudeerwerk van onze studenten? Van 20 juni tot en met 3 juli 2022 presenteren afstudeerders van HKU hun werk tijdens Exposure op diverse locaties in Utrecht. En daar zijn we trots op!

Afstudeerfestival

Twee weken lang een wervelend afstudeerfestival tot in de haarvaten van Utrecht met kunst in alle disciplines: dat is Exposure. Van 20 juni tot en met 3 juli presenteren zo'n 700 afstudeerders van de lichting 21/22 hun werk aan het grote publiek.

Ze doen dat op HKU-locaties maar ook op bijzondere plekken in de stad, waaronder een voormalig fietsendepot en een kerk, maar ook op culturele locaties en hotspots. Van beeldende kunst tot design, van film tot fashion en van muziek tot theater: alles komt voorbij.

Bekijk hieronder het blokkenschema en de locaties: plan je route en gaat dat zien! (Klik op de afbeelding om het programma groter weer te geven)


Bekijk hier alvast een making-of van Make Space: de graduation expo van Interactive Performance Design, Theatervormgeving en de Master Scenography van HKU Theater in de Sint-Jozephkerk.