HKU

Online workshop HKU X: Bepaal je prijs!

Datum: 28-5-2020
Plaats: Online, link in artikel
Tijd: 10.00 - 12.00 uur

Voor veel ondernemende HKU-alumni en -studenten zorgt de coronacrisis voor onzekerheid. Gelukkig blijft HKU X online gewoon bereikbaar voor je ondernemersvragen! Op donderdag 28 mei: Bepaal je prijs!

Hoeveel ben je waard? Wat is een goed uurtarief? Hierop gaan we met elkaar antwoord vinden. De eerste stappen in het professionele werkveld komen eraan, of wellicht heb je ze al genomen. Eén van de eerste vragen die potentiële klanten en opdrachtgevers aan je stellen is: wat kost het? Hoeveel ben je per uur? Wat ben ik kwijt als jij iets voor mij gaat ontwerpen?

Hele simpele vragen om te stellen, maar heel moeilijk om te beantwoorden. Je wilt immers niet te duur zijn, maar ook niet te goedkoop. Dus wat kun je vragen? Wat is een normale prijs? In deze workshop krijg je in korte tijd de middelen aangereikt zodat jij zelf je uurtarief / productprijs / projectprijs kunt bepalen.

Link om mee te doen: https://zoom.us/j/93099212318


Door Sjoerd Wennekes
Al meer dan 11 jaar is Sjoerd ondernemer in de gamesindustrie en een hele enthousiaste nerd. Zo is hij onder andere medeoprichter van toegepast gamebedrijf Active Cues (bekend van de Tovertafel) en creatief gamebedrijf Monobanda. Sjoerd is daarnaast coach bij HKU X om startende creatieve ondernemers te helpen met hun eerste stappen op het gebied van bedrijfsvoering.