HKU

Na je aanmelding wordt contact met je opgenomen voor de toelatingsprocedure.

Vooropleiding

Je dient bij aanvang van de studie te beschikken over een diploma op havo/mbo niveau 4 of gelijkwaardig/hoger. De opleiding wordt in het Nederlands gegeven.

Hoe werkt het?

Je kunt jezelf aanmelden voor deze nieuwe studie via Studielink.

Nadat je aanmelding is verwerkt, ontvang je via e-mail een uitnodiging voor de toelatingsdag en informatie over het uploaden van je portfolio. Verder krijg je een thuisopdracht die je voor de toelatingsdag uitwerkt. Als je de toelating positief hebt afgerond, kun je via Studielink jezelf inschrijven.

Data toelatingsdagen 2020

• 30-01-2020
• 12-03-2020
• 16-04-2020
• 28-05-2020
• 09-07-2020
• 17-08-2020, via zoom

Kan ik me nog aanmelden?

Kijk op de centrale pagina Status Toelatingen om te zien voor welke opleidingen aanmelding nog mogelijk is.

Tips voor de toelating

Geef een divers beeld van je zelfgemaakte werk. We willen zien hoe je ideeën vastlegt, maar ook welke stappen je neemt om tot een eindproduct te komen.

Dit kan onder meer met een link naar jouw website met bijvoorbeeld foto’s van je dummy’s/schetsboeken, tekeningen, foto’s, filmpjes en/of een link naar jouw YouTube, Vimeo of een ander kanaal. Schetsjes, ideeën en onaf werk zijn voor ons net zo waardevol als een ‘af’ product. Besteed ook aandacht aan een tekstuele omschrijving van wat je hebt gemaakt zodat de context van het werk duidelijk is.

Zorg er voor dat je bestanden klein zijn: beelden/documenten opslaan in jpg/png/pdf formaat. Filmpjes opslaan in mp4 of mov encoded with H.264 codec for Video AAC codec for audio.

Waar is de toelating?

Ad Digital Media volg je bij HKU Media, locatie Oudenoord 700. Op deze locatie is de toelatingstest en zal je - als je wordt aangenomen - gaan studeren.

Bekijk HKU Media

Aanmelden in het kort

1. Meld je aan via onderstaande knop.


2. Doe toelatingsexamen.

3. Schrijf je in via Studielink.