HKU

AFU is dé studievereniging van Kunst & Economie. Zij verbinden de studenten uit alle jaarlagen en bieden meer verdieping op educatief niveau.

Stay connected

Volg ons op Instagram
Volg ons via Facebook

Vragen over AFU? Mail dan naar:
bestuur@artfutureutrecht.nl

Praktisch: als je wil aanhaken bij AFU dan sluit je een lidmaatschap af. Dit is één studiejaar geldig en bedraagt eenmalig 30 euro.

STUDIEVERENIGING ART FUTURE UTRECHT

AFU is dé studievereniging van Kunst & Economie. Wij zijn er om alle jaarlagen met elkaar te verbinden en verdieping te bieden op educatief niveau. Je kunt bij ons terecht voor bijlessen, (werkveld)borrels en culturele activiteiten.

VOLG HANDIGE BIJLESSEN
Voor eerstejaars studenten organiseren wij bijlessen voor de vakken uit de semesters: Managen en Ondernemen. Daarnaast bieden wij ook creatieve bijlessen zoals Adobe Indesgin.

Wij streven ernaar om in de toekomst ook andere studiejaren te ondersteunen bij hun opleidingstraject.

SLUIT AAN BIJ LEUKE ACTIVITEITEN
Door ons afwisselende en uitdagende jaarprogamma verbreden wij jouw netwerk. We laten je kennis maken met verschillende kunst- en cultuurvormen. Sluit je bij ons aan en ga mee naar (werkveld)borrels, musea, theatervoorstellingen en lezingen gegeven door professionals uit de cultuursector.

GA MEE OP INTROKAMP
Ieder jaar gaan we met AFU op kamp. We vertrekken vrijdag en verblijven voor een weekend op een leuke bestemming in Nederland. Alle jaarlagen zijn welkom! Je kunt veel gezelligheid, feestjes en activiteiten verwachten. Saamhorigheid, plezier en groepsgevoel gegarandeerd! :)

---

GEZOCHT: NIEUWE BESTUURSLEDEN (2020/2021)
Na de zomerstop is het tijd voor een nieuw bestuur. Daarom zijn we opzoek naar huidige eerstejaars die zich verder willen ontplooien.

Bouw een netwerk op, ontwikkel jezelf als professional en geniet bovendien extra veel van je studie. Interesse? Stuur ons een korte motivatie: bestuur@artfutureutrecht.nl


HUIDIG BESTUUR

• Marijn Nederveen // Voorzitter

• Rachelle Walkier // Chef Community

• Laurie Steenhuis // Penningmeester

• Cassandra Abramczuk // Secretaris

• Esther van de Glind // Chef Onderwijs