HKU

Art Future Utrecht (AFU) is dé studievereniging van HKU Kunst en Economie. Wij verbinden de studenten uit alle jaarlagen en bieden meer verdieping op educatief niveau.

WAAROM AFU?
AFU is er om studenten uit alle jaren met elkaar te verbinden en verdieping te bieden op educatief niveau. Je kunt bij ons terecht voor bijlessen, (werkveld)borrels en culturele activiteiten. Zo leer je snel nieuwe studiegenoten kennen, vergroot je jouw netwerk en beleef je een gezellige tijd. AFU organiseert de volgende activiteiten:

VOLG HANDIGE BIJLESSEN
Voor eerstejaars studenten organiseren wij bijlessen voor de vakken uit de semesters: managen en ondernemen. Daarnaast bieden wij ook creatieve bijlessen zoals Adobe InDesign. Wij streven ernaar om in de toekomst ook andere studiejaren te ondersteunen bij hun opleidingstraject.

SLUIT AAN BIJ LEUKE ACTIVITEITEN
Door ons afwisselende en uitdagende programma verbreden wij jouw netwerk. We laten je kennis maken met verschillende kunst- en cultuurvormen. Sluit je bij ons aan en ga mee naar (werkveld)borrels, musea, theatervoorstellingen en lezingen gegeven door professionals uit de cultuursector.

KORTING OP JE BOEKEN
AFU heeft een overeenkomst met Studystore. Als je lid bent, krijg je 10 procent korting op je boeken.

GA MEE OP REIS

1. Introkamp
Aan het begin van het studiejaar gaan we met AFU op kamp. We vertrekken vrijdag en verblijven voor een weekend op een leuke bestemming in Nederland. Alle studenten (ook niet-leden) uit de verschillende jaarlagen zijn welkom. Verwacht veel gezelligheid, feestjes en activiteiten. Saamhorigheid, plezier en groepsgevoel gegarandeerd!

2. Buitenlandse reis
We gaan elk jaar met onze leden op reis naar een buitenlandse locatie. Dit is hét ideale moment om je studiegenoten nog beter te leren kennen. We dompelen ons een aantal dagen onder in de lokale cultuur en levensstijl. We zorgen ervoor dat je een toptijd hebt. Bovendien is er naast ons programma genoeg tijd om de omgeving zelf te verkennen.


Wie is AFU?

De studievereniging heeft meer dan 150 leden. Zij studeren allemaal aan de opleiding Kunst en Economie. Het AFU-bestuur 2019/2020 heeft 5 bestuursleden:

• Marijn Nederveen – voorzitter
• Rachelle Walkier – chef community
• Laurie Steenhuis – penningmeester
• Cassandra Abramczuk – secretaris
• Esther van de Glind – chef onderwijs

Nieuw bestuur gezocht!

Ieder jaar start vlak voor de zomervakantie een nieuw AFU-bestuur. Daarom zijn we per april op zoek naar huidige eerstejaars die zich verder willen ontplooien. Bouw een netwerk op, ontwikkel jezelf als professional en geniet bovendien extra veel van je studie. Heb je interesse? Stuur ons een korte motivatie: bestuur@artfutureutrecht.nl

Word lid!

Een lidmaatschap is één studiejaar geldig en bedraagt eenmalig 30 euro. Dit betekent dat je lidmaatschap dus niet automatisch wordt verlengd.


Meld je aan via de knop hieronder:

 

Meer weten?

•       Bekijk de website van AFU
•       Volg AFU op Facebook
•       Volg AFU op Instagram

Vragen over AFU? Mail dan naar:

bestuur@artfutureutrecht.nl