HKU

Heeft jouw organisatie behoefte aan een frisse blik of ondersteuning bij de uitvoering van een project? Denk er dan eens over na om je als opdrachtgever bij ons aan te sluiten.

CONTACT

Enthousiast geworden om samen te werken of nog aanvullende vragen?


Mail of bel dan naar:

jitske.hirs@hku.nl

06 23 91 61 99


WERK MET ONS SAMEN

Heeft jouw organisatie behoefte aan een frisse blik of ondersteuning bij de uitvoering van projecten en opdrachten? Dan ben je bij onze actieve en betrokken Kunst en Economie studenten aan het goede adres. Vaak denken organisaties dat je pas bij een stage of afstudeeropdracht met studenten te maken krijgt. Maar niets is minder waar. Al vanaf het eerste jaar leveren onze studenten een toegevoegde waarde voor jou als opdrachtgever.

KUNST & ECONOMIE STUDENTEN: EEN WAARDEVOLLE TOEVOEGING
Zowel de 'K' van Kunst als de 'E' van Economie spelen een grote rol in onze opleiding: Onze Kunst & Economie studenten zijn creatieve denkers die ook zakelijk inzicht hebben. Ze denken als kunstenaars, maar weten vervolgens ook hoe zij, voor jou als opdrachtgever, een project moeten organiseren en realiseren. Hierdoor kunnen zij van grote waarde zijn binnen jouw organisatie.

Leer onze studenten kennen, werk met ze samen en profiteer van de volgende eigenschappen: ze zijn eigenwijs, nieuwsgierig, ondernemend en verbindend, tonen lef en hebben een uitstekend reflectief vermogen.

ONTDEK WELKE SAMENWERKING HET BESTE PAST BIJ JOUW ORGANISATIE:
Hieronder laten wij zien waar wij verschillende samenwerkingsverbanden aan kunnen gaan en hoe we als opleiding meer waarde aan jouw organisatie kunnen toevoegen. Klik op een blok en ontdek meer over o.a. de manier van samenwerken, de USP van het project en eventuele kosten.

VOORDELEN VAN SAMENWERKEN:

• Kennis, enthousiasme en een frisse blik

• Lage investering > verrassend resultaat

• Ontdek het personeel van de toekomst

"Ontzettend leuk en interessant om samen met Kunst & Economie te werken. De studenten kijken op heel andere manieren naar onze organisatie en komen met verrassende en toepasbare oplossingen waar wij zelf niet aan hadden gedacht"


- Opdrachtgever Bibliotheek Utrecht