HKU

UCREATE: My Circle of Life 2019 - Gelukkig Oud Worden

Datum: 30-9-2019
Plaats: Jaarbeurs Meetup Utrecht (Beatrixgebouw)
Tijd: 9.30-17.30 uur

Gebreken komen met de jaren. Dat is een feit. De vraag is hoe we ondanks onze gebreken zo vrij, veilig en gelukkig mogelijk oud kunnen worden. De ondersteuning die we daarbij krijgen, moet ons in onze kracht zetten.

Gelukkig oud worden gaat over in verbinding blijven staan met de wereld en je buren, het delen van levenslessen en levensvaardigheden. Hier gaat het over zorgen voor elkaar: in de stad en in de wijk. Welke kansen zien we voor Utrecht?

My Circle of Life is een serie van vier cross-over conferenties georganiseerd door U CREATE in samenwerking met de partners van Health Hub Utrecht waarin wetenschap, regionale praktijkcases en de gezondheid en het geluk van de Utrechters centraal staan. Praktijkprofessionals, onderzoekers, ontwerpers, beleidsmakers en ondernemers buigen zich samen over regionale vraagstukken die gezond opgroeien nu nog in de weg staan. Doe jij ook mee?

Over UCREATE

De Nederlandse gezondheidszorg staat op een hoog niveau. Of het nu gaat om genezen, verzorgen of voorkomen. Toch kan en moet het morgen beter. En slimmer, eerlijker, mooier, handiger. En dat kan ook. Door ontwerpdenken en verbeeldingskracht toe te voegen aan nieuwe technologie├źn en systemen.

Daarvoor moeten we wel nieuwe samenwerkingen durven aangaan. Tussen dokter en designer, tussen onderzoeker en pati├źnt, tussen bestuurders en ondernemers. HKU is mede-oprichter en partner van UCREATE.