HKU

Collectief Wolfshond presenteert: De Tabernakelaars

Datum: 7-7-2019
Plaats: Metaalkathedraal, Rijksstraatweg 20, Utrecht (De Meern)
Tijd: 19.00 uur en 21.00 uur
Een absurde voorstelling over een jongen met een superstoornis en zijn zelf aangemeten krachten. Te allen tijde wordt deze jongen door een team van Tabernakelaars bijgestaan, een groep specialisten die hem helpen het beste uit zichzelf te halen. Om dit te realiseren zullen de Tabernakelaars op de grens tussen zijn leugens en waarheden moeten opereren. Hoe ga je te werk wanneer iemand met een knip van zijn vingers overal toe in staat denkt te zijn? Een verhaal over grootheidswaanzin, een kathedraal en vier vakmensen in blauwe pakken met hun kruimeldief.


Daan Mulder studeert volgend jaar af aan de opleiding Beeldende Kunst aan de kunstacademie AKV St. Joost in ’s Hertogenbosch. Barend van Daal studeert volgend jaar af aan de acteursopleiding van Utrecht en loopt aankomend seizoen stage bij Het Filiaal Theatermakers.

Spel, beeld en muziek: Barend van Daal, Daan Mulder, Kelvin Klaassen, Jonas Kroese en Annabel Schouten.

I.s.m. HKU (Theater & Conservatorium), AKV St. Joost en Stichting De Metaal Kathedraal.


Reserveringsinfo
Tickets (4,-) reserveer je via collectiefwolfshond@gmail.com. Vemeld in de mail je naam en het aantal personen. De tickets betaal je op de dag zelf aan de kassa (cash).

LET OP!
Deze voorstelling is niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn, rolstoelgebruikers en invalide personen i.v.m. de locatie.