HKU

CREA Summerschool voor ondernemende studenten

Datum: 3-7-2017 TM 14-7-2017
Plaats: HKU-locatie Oudenoord
Tijd: 09:30 - 19:00 uur

Doe deze zomer mee aan de meest verrassende en dynamische summerschool in Europa! Ontmoet studenten en jonge ondernemers uit de hele wereld tijdens "How to Become a Start-up in the Creative (Tech) Industries."

Gedurende twee intensieve weken werk je met je team een idee uit tot een creatief concept en businessmodel dat je pitcht voor een jury van experts en ondernemers. De twee beste teams mogen naar de finale van de Europese CREA Business Contest in Milaan.

Aan de slag met design thinking

Tijdens de summerschool ga je met behulp van theorieën en modellen uit design thinking, business modelling, creatieve processen, innovatie en teambuilding concreet aan de slag om waarde te creëren en een geweldig businessconcept uit te werken. Je wordt daarbij ondersteund door docenten en coaches van verschillende schools van HKU, experts uit het werkveld en uiteraard ondernemers en start-ups uit de creatieve industrie. Op de CREA-website vind je meer informatie over wat voor studenten we zoeken.

Meer info en aanmelden

De – Engelstalige – summerschool is onderdeel van het CREA Summer Academy Network, een netwerk van Europese onderwijsinstellingen die werken aan onderwijs en onderzoek op het gebied van Creativiteit, Technologie en Ondernemerschap. Eerdere teams die in de CREA Summer Academy zijn gestart, werken nog steeds aan hun concept, vonden investeerders of zijn daadwerkelijk als start-up aan de slag!

Meer informatie kun je vinden op www.creasummeracademy.eu of door een mail te sturen naar Karen Sikkema. Aanmelden kan via Utrecht Summerschool.