Meeloopdag Kunst en Economie (VOL!)

  • 14/04

KOM VOORPROEVEN BIJ KUNST EN ECONOMIE!

Samen met andere studiekiezers ben je een dagdeel (online!) te gast bij HKU Kunst en Economie. Je krijgt een beeld van wat je leert, wie je docenten worden en met wat voor studenten je in de klas komt te zitten. Aan de voorlichtende student(en) kun je al je vragen stellen. Ook onze docenten vertellen je graag meer over onze opleiding en jouw mogelijkheden.

PROGRAMMA
- Welkom en introductie over Kunst en Economie
- Stel al je vragen over de opleiding aan student(en) en docent
- Volg een proefles en maak kennis met het studieprogramma
- Afsluiting

VOL!
Voor 14 april hebben we zoveel aanmeldingen dat deze vol is. Kijk in de agenda bij de andere meeloopdagen en reserveer z.s.m. een plekje!

Wanneer je al bent aangemeld kun je sowieso meedoen aan de dag. Een week voor de meeloopdag ontvang je van ons de instructies, zodat je digitaal kunt aanhaken. Één dag vooraf nog niets ontvangen? Stuur dan een mail naar sz@hku.nl

DATA EN TIJDEN AANKOMENDE MEELOOPDAGEN

  • 14 april // 10:00 - 12:00 // Locatie: online (VOL!)
  • 14 mei // 11:00 - 13:00 // Locatie: n.n.b.
  • 16 juni // 15:00 - 17:00 // Locatie: n.n.b
Wij vinden het belangrijk om het hele jaar door meeloopdagen te organiseren, zodat je in iedere fase van jouw studiekeuze de mogelijkheid hebt om onze opleiding beter te leren kennen.

Goed om te weten: de aanmelddeadline voor het studiejaar 2021-2022 is al geweest. Wil je in 2022 beginnen met studeren? Dan zien we je graag op de meeloopdag! Ook als je al aangemeld bent voor komend studiejaar ben je natuurlijk van harte welkom.