HKU

HKU Utrechts Conservatorium

Bezoekadres:
Mariaplaats 28
3511 LL Utrecht
Telefoon: 030-2091309

Te voet vanaf Utrecht CS (5 minuten)

Ga winkelcentrum Hoog Catharijne in, neem uitgang Moreelsepark. Ga onderaan de roltrappen linksaf, steek bij de verkeerslichten de weg over (tweemaal) en ga aan het einde rechts.

Het grote gele gebouw op de hoek is het Gebouw voor Kunsten & Wetenschappen. Het Hoofdgebouw staat er links van.

Met de auto

Parkeren in het centrum van Utrecht is heel erg moeilijk. Aangeraden wordt gebruik te maken van het openbaar vervoer. Kom je toch met de auto, volg dan:

Vanuit Amsterdam (A2):

Neem afslag nr. 7, Oog en Al, en volg de borden Centrum. Ga na de Daalsetunnel rechtsaf de Catharijnebaan op en bij het tweede stoplicht linksaf, weg volgen naar links, direct rechts af.

* Rechts zie je het geelkleurige Gebouw voor Kunsten en Wetenschappen. Voor de dichtstbijzijnde parkeergarage (Springweg) na 100 m borden volgen 'Springweg garage'.

Vanuit Rotterdam, Den Haag, Arnhem (A12) en 's-Hertogenbosch, Breda (A2):

Neem afslag Utrecht Jaarbeurs, volg de borden Centrum. Na de Daalsetunnel rechtsaf de Catharijnebaan op en bij het tweede stoplicht linksaf, zie hierboven*.

Vanuit Hilversum A27) en Amersfoort (A28):

Neem afslag Utrecht Veemarkt, volg de borden Centrum, daarna Station. Ga op de Catharijnebaan bij het tweede stoplicht linksaf, zie hierboven*.

Vanuit 's-Hertogenbosch en Breda (A27):

Volg de borden Utrecht/Den Haag tot afslag Utrecht Jaarbeurs, volg de borden Centrum. Na de Daalsetunnel rechtsaf de Catharijnebaan op en bij het tweede stoplicht linksaf, zie hierboven *.

Routebeschrijving Google Maps


Grotere kaart weergeven