HKU

Marin Rutgers

Studieleider van de Master of Education in Arts. Achtergrond in muziek (Schoolmuziek en Jazz Zang, conservatorium Groningen) en Culture, Organization & Management. Werkervaring (ruim 20 jaar) als docent in o.a. het VO en buitenschoolse kunsteducatie en projectmanager en studieleider in het HBO.

LinkedIn

Annemarie Geerling

Docent Maakprocessen en Ontwerp Onderzoek bij de Master of Education in Arts, de Minor Creative Design Practices en de Bachelor Musician 3.0.
Achtergrond in beeldende kunst (Docentenopleiding beeldende kunst en vormgeving in Kampen en Master of Education in Arts HKU) en ervaring in het begeleiden en onderzoeken van interdisciplinaire maakprocessen. Werkervaring in HBO kunstonderwijs (ArtEZ), het buitenschoolse kunsteducatie (o.a. Buitenkunst), VO en PO.

LinkedIn

Website

Eva den Heijer

Docent Ludodidactiek

Evert Hoogendoorn

Docent en Programmaleider Ludodidactiek.

Interview

Guus Koemans

Docent management en ondernemerschap, Project in Opdracht.

Interview

Arja Veerman

Arja Veerman is onderzoeker, onderwijskundige en docent ontwerponderzoek. Daarnaast schrijft zij met enige onregelmatig een kinderboek. Arja is geïnteresseerd in hoe onderzoek in dienst kan staan van de maakpraktijk, en tegelijk kennis kan opleveren die voor andere (educatieve) makers bruikbaar is.

LinkedIn

Bart van Rosmalen

Lector Kunst in Professionalisering


Nirav Christophe

Nirav Christophe is theaterschrijver, theaterwetenschapper en neerlandicus, en bovendien een internationaal gerenommeerd schrijfpedagoog. In 1992 richtte hij aan HKU Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht de eerste vierjarige HBO-schrijfopleiding op. Van die opleiding was hij 9 jaar artistiek leider. Sinds 2014 is hij lector Performatieve Maakprocessen aan de HKU. Meer (over o.a. Nirav's publicaties) lees je hieronder.

Meer informatie

Corrie Nagtegaal

'Taal is zeg maar zo haar ding’. Corrie werkt binnen HKU bij het centrum Leven Lang Leren & Onderwijsinnovatie en begeleidt binnen de Master Kunsteducatie studenten bij het afstuderen. Ook verzorgt zij samen met Jelmer Soes taalbijeenkomsten en zie je haar soms samen met Guus Koemans in atelierbijeenkomsten over ondernemen.

LinkedIn

Robbertjan Schravenhoff

Onderzoeksbegeleider

Juliette Bogers

Docent maakprocessen, facilitator think tanks, studiereisbegeleider en coach bij de Master of Education in Arts. Opgeleid als mode-ontwerpster, werkervaring op nationaal en internationaal niveau. Onderzoekt nieuwe mogelijkheden in het samenbrengen van verschillende disciplines. Stimuleert daarnaast als fotografe en rondleider diverse manieren van kijken door bewustwording van beeld en verhaal.

Website

LinkedIn

Thijs Spook

Docent Future Learning en Ludodidactiek. Daarnaast docent muziek in het VO en ontwerper van (muziek-)educatieve spellen.

LinkedIn

Website

Floor Roos

Docent Intensive Interdisciplinair innoveren, Docent vakdidactiek en lid van het team Ludodidactiek.


Melanie Kandelaars

  

Els Cornelis

Docent Fine Art and Design in Education.