HKU

Hoe werkt aanmelden en toelating?

In het kort

1. Meld je met je DigiD aan via Studielink
2. Doe toelatingsactiviteit

3. Schrijf je in via Studielink

Hoe werkt het?

Na je aanmelding via Studielink, ontvang je een mail waarin je wordt uitgenodigd een toelatingsopdracht te maken. Hierin dien je op basis van je leervragen blijk te geven van een professionele ambitie voor de masteropleiding. Tevens dien je een curriculum vitae en een digitaal portfolio bij de brief te voegen.

Toelatingsdata

Er zijn verschillende toelatingsdata in de periode januari t/m augustus. Afhankelijk van wanneer je je aanmeldt, word je ingedeeld op de eerstvolgende toelatingsdag. De datum ontvang je na aanmelding samen met de deadline van aanleveren van je cv en motivatie.

Voor wie?

Deze masteropleiding is bedoeld voor (kunst)educatieve professionals. Professionals die een duidelijke ambitie en leervragen hebben die aansluiten bij de inhoud van ons programma.

Voorwaarde tot toelating tot deze opleiding is dat je al enige jaren relevante werkervaring hebt op HBO-niveau.


Toelatingsgesprek

Op basis van de toelatingsopdracht, je cv en het digitaal portfolio nodigt de toelatingscommissie kandidaten uit voor een individueel toelatingsgesprek.

In het toelatingsgesprek bespreken we de opdracht, waarbij onder andere je ervaring op het gebied van (kunst)educatie, je vermogen tot samenwerken, je schriftelijke vaardigheden en je reflectieve vermogen beoordeeld worden.


Aanname of afwijzing

Op grond van de toelatingsopdracht en het gesprek adviseert de toelatingscommissie de examencommissie of je wordt toegelaten of afgewezen. Alle kandidaten ontvangen een toelichting op het besluit tot aanname of afwijzing.

Meer informatie

De online informatiebijeenkomst gemist?
Bekijk de presentatie en neem contact op met :

Marin Rutgers, MSc
Course Leader Master of Education in Arts
marin.rutgers@hku.nl