HKU

Meld je eerst aan via Studielink. Je wordt dan uitgenodigd voor de toelating. De toelating tot de Master Crossover Creativity omvat vier opdrachten.

Instroomeisen

Je kan toelating doen als je beschikt over ontwerpende, creërende, technische of economische kennis en vaardigheden op bachelorniveau. De instroomeisen richten zich op de kwaliteit van je motivatiebrief, pitch, cv en een gesprek.


Hoe werkt de toelating?

  1. Upload de opdrachten voor de deadline. Op basis van de ingeleverde opdrachten wordt een selectie gemaakt van kandidaten die wij uitnodigen voor een gesprek.
  2. Vanwege het coronavirus zal het gesprek online plaatsvinden. Het gesprek duurt ongeveer 25 minuten.
  3. De uitslag wordt binnen 10 werkdagen per mail bekend gemaakt.

Voltijd of deeltijd?

De Master Crossover Creativity wordt zowel als 1-jarig voltijd als 2-jarig deeltijd programma aangeboden. Geef in je motivatie aan voor welke variant je kiest!

Toelatingsdata

Er zijn verschillende toelatingsdata in de periode januari t/m juli. Afhankelijk van wanneer je je aanmeldt, word je ingedeeld op de selectie voor een toelatingsdag.

De datum ontvang je na aanmelding samen met de deadline van aanleveren van je cv en motivatie.

Toelatingsopdrachten

De toelatingsopdrachten zijn bedoeld om een zo goed mogelijk beeld te geven van jezelf, je fascinaties en je motivatie. De toelatingsopdracht bestaat uit 4 verschillende opdrachten:

Opdracht 1 – Motivatiebrief

Opdracht 2 - Pitch/filmpje

Opdracht 3 - Curriculum vitae

Opdracht 4 – Voorbeeldproject


Na je aanmelding in Studielink ontvang je de volledige opdrachtbeschrijving en instructie hoe je deze kan uploaden.

Vragen en informatie

Bij vragen en voor meer informatie kun je contact opnemen met de Servicebalie Studentzaken van de HKU op sz@hku.nl of op 030-2091540.