HKU

HKU en NFF: Bring Your Own Beamer

Datum: 29-9-2018
Plaats: Nicolaïkerk in Utrecht
Tijd: 19.00–23.00Bring Your Own Beamer

Op zaterdagavond 29 september organiseert HKU de achtste editie van Bring Your Own Beamer (BYOB) tijdens het Nederlands Film Festival in de Nicolaïkerk in Utrecht. Het Nederlands Film Festival vindt plaats van 27 september t/m 5 oktober.

BYOB is een wereldwijd beproefd concept met een aantal vaste ingrediënten: veel beamers, overweldigende mediakunst, inventieve makers en een nieuwsgierig publiek. Al jaren vindt de Utrechtse editie plaats tijdens het Nederlands Film Festival. Dit jaar kent het evenement een nieuwe locatie: de Nicolaïkerk. Hier beamen kunstenaars en makers met hun eigen apparatuur voor één avond hun werk op muren, plafonds, vloeren, doeken, door ramen en op bezoekers, met bijbehorend geluid, interactieve installaties en performances.

Jouw eigen werk beamen?

Maak jij mediakunst, interactieve installaties, animatie/visuals of audiovisuele performances en wil je jouw werk aan een groot publiek tonen tijdens BYOB? Neem dan een beamer en je eigen werk mee: we zijn benieuwd! Let op: aanmelden is nodig en het aantal plaatsen is beperkt, dus geef je snel op via www.byob.nl.

Blijf op de hoogte

Bekijk het Facebook-event