HKU

Bring Your Own Beamer (BYOB) op het NFF

Datum: 29-9-2018
Plaats: Nicolaïkerk in Utrecht
Tijd: 19.00–23.00Bring Your Own Beamer

Lichten uit, beamers aan voor de grootste one-night-exhibition van Nederland!

Op zaterdag 29 september houdt HKU de achtste editie van Bring Your Own Beamer (BYOB) tijdens het Nederlands Film Festival. Meer dan 80 kunstenaars en makers projecteren hun audiovisuele multimediale werken op de muren, plafonds, doeken en ramen van de Nicolaïkerk.


Het visuele spektakel Bring Your Own Beamer is vaste prik op het NFF en vindt dit jaar voor het eerst plaats in de monumentale Nicolaïkerk. Het is ook de eerste keer dat HKU organisator is.

De vaste ingrediënten die BYOB tot succesformule maken zijn gebleven: veel beamers, overweldigende mediakunst, inventieve makers en een nieuwsgierig publiek. Kunstenaars en makers met hun eigen apparatuur beamen hun werk op muren, plafonds, vloeren, doeken, door ramen en op bezoekers met bijbehorend geluid, interactieve installaties en performances.

Jouw eigen werk beamen?

Maak jij mediakunst, interactieve installaties, animatie/visuals of audiovisuele performances en wil je jouw werk aan een groot publiek tonen tijdens BYOB? Neem dan een beamer en je eigen werk mee: we zijn benieuwd! Let op: aanmelden is nodig en het aantal plaatsen is beperkt, dus geef je snel op via www.byob.nl.