HKU

Op 6 mei organiseert HKU Muziek en Technologie een online voorlichtingsmoment voor mensen die in september 2020 willen starten.

Heb je de online open dag op 23 april gemist? Op woensdag 6 mei is er een herkansing!

 

Dit is het programma van 6 mei:

    •    19.00 uur: livestream

    •    19.45 uur: meeting studieleider (aanmelden verplicht)


Livestream 19.00 uur

De livestream is een presentatie over HKU Muziek en Technologie door directeur Jeroen van Iterson (let op: het gaat om dezelfde presentatie als op 23 april). Via een chat is er ook de mogelijkheid vragen te stellen. De livestream is te bereiken via https://opendag-mt.hku.nl. Deze presentatie is voor iedereen toegankelijk, aanmelden is niet nodig. De voertaal van de presentatie is Nederlands.


Meeting studieleider 19.45 uur

Vanaf 19.45 uur kun je met een studiebegeleider in gesprek gaan om verdere vragen te stellen. Hiervoor moet je je eerst aanmelden, dit kan via communicatie.mt@hku.nl. Na aanmelding ontvang je een persoonlijke link voor een online meeting, er is plek voor 15 man per studiebegeleider (vol=vol). Ben je geïnteresseerd voor in de Master of Music? Meld dit bij je aanmelding.


Alvast voor in je agenda: de eerstvolgende Open Dag van HKU is op zaterdag 28 november 2020. Dan kun je op vijf verschillende locaties van 10.00 tot 16.00 uur langskomen om de sfeer te proeven.