HKU

Nu in de aanbieding: een super leuke Open Dag van Kunst en Economie!

Ieder jaar wordt de Open Dag van Kunst en Economie mede georganiseerd door niemand minder dan onze eigen tweedejaars studenten. Zij bedenken het thema van de dag en vullen de open dag geheel op eigen wijze in. Dit jaar is er gekozen voor het supermarkt thema

Hoe ziet de Open Dag bij Kunst en Economie er dan uit?

Tijdens de Open Dag geven de docenten en studenten van Kunst & Economie al onze boodschappen aan de bezoekers mee.


Download het programmaboekje (pdf)


Wat hebben wij in ons assortiment? Hoe vullen wij de vakken (in)?

Bij onze markt kun je alle ingrediënten vinden voor een uniek gerecht! Ofwel: met deze unieke opleiding kun je alle kanten op.

Bij binnenkomst staan er (opvallende) vrijwilligers, uitgerust met duurzame boodschappentasjes waarin een HKU spaarkaart en boodschappenlijstje zitten. Zij heten je van harte welkom op de opleiding en verwijzen je naar de tape op de vloer die je een route laat volgen. Waar ga je als eerst heen? Oh! Eerst even voorproeven...

Even voorproeven...
De gang met lokalen op de eerste verdieping is de voorproefgang. Daar kun je alvast wat proeflessen volgen om een indruk te krijgen van de vakken die worden gegeven op de opleiding. Na afloop krijg je een mooie sticker om op je spaarkaart te plakken. Check! die hebben we afgerond.

Onze vakkenvullers
Dan volgt de projectvloer, waar alle informatie over de verschillende jaren te vinden is. Magazines, Kunstwerken en dummies van Creatieve Maakprocessen maar ook verslagen en andere werken staan uitgestald binnen buiten de cubicles.

Stel je prangende vragen bij de klantenservice
Alle informatie over dyslexie, selectie, meeloopdag en toelating is te vinden bij de “Klantenservice”. Deze kun je vinden in twee cubicles.

Kom window shoppen en ontdek onze werkvelden
Op de projectvloer langs de raamkant kun je heerlijk gaan windowshoppen: hier verken je alle werkvelden. Theater, Muziek, Mode, Games, Media, Beeldende kunst & Design, ze zijn allemaal vertegenwoordigd!

De zelfscan: zit jij hier op je plek?
Bij de zelfscan, die je kunt vinden tussen de stilteruimtes en de wc’s, krijg je de kans om te speeddaten met onze studenten. Pas ik bij deze studie en past de studie bij mij? Wat doe je zoal bij deze opleiding? Hoe wordt er aandacht besteed aan individuele ontwikkeling? Dat en nog veel meer vragen kun je beantwoord krijgen door ervaren leerlingen bij de Zelfscan.

Neem een kijk je in ons magazijn
In de stilteruimtes vind je ons "magazijn". Hier kun je een mini expo bekijken met werken van afgestudeerden en ontdek je wat de toekomst in petto heeft. Vergeet natuurlijk de sticker voor op je al-bijna-gevulde spaarkaart niet!

Even alles nalezen in onze koffiehoek
Tussendoor kun je ook even lekker neerploffen in de koffiehoek, die zich begeeft in de grote cubicles naast de reling. Even wat lekkers eten en rustig een formuliertje invullen of een filmpje kijken. Ook hier zijn onze vrijwilligers aanwezig waar je, op een rustig moment, jouw vragen aan kunt stellen. Het voor-en-tegen lijstje, waar Kunst en Economie vergeleken wordt met soortgelijke studies kun je dan ook nog even doorlezen.