Meeloopdag Kunst en Economie

  • 16/11

KOM VOORPROEVEN BIJ KUNST EN ECONOMIE!
Samen met andere studiekiezers ben je twee uurtjes te gast bij HKU Kunst en Economie. Je krijgt een beeld van wat je leert, wie je docenten worden en met wat voor studenten je in de klas komt te zitten. Tijdens de meeloopdag krijg je niet alleen een proefles, ook is dit dé plek om al je vragen te stellen aan een eerste- of hogerejaars KE-student. Daarnaast vertellen onze docenten je graag meer over onze opleiding en jouw mogelijkheden.

PROGRAMMA

  • Welkom en introductie van Kunst en Economie
  • Stel al je vragen over de opleiding aan student(en) en docent
  • Volg een proefles en maak kennis met het studieprogramma
  • Afsluiting

MELD JE AAN
Enthousiast geworden om met ons mee te lopen? Meld je dan vooraf aan via onderstaande knop. Zo krijgen wij een goed beeld van jouw wensen en kunnen we onze meeloopdagen nóg persoonlijker maken.

Wanneer je bent aangemeld kun je sowieso meedoen aan de dag. Een week voor de meeloopdag ontvang je van ons de instructies. Één dag vooraf nog niets ontvangen? Stuur dan een mail naar sz@hku.nl

Wil je liever eerst online kennismaken met Kunst en Economie? Dat kan natuurlijk ook. Meld je dan aan voor de online voorlichting (kijk in de agenda bij de datum van jouw keuze voor het programma). Je krijgt dan in een uur een eerste indruk van de opleiding. Ben je daarna enthousiast, dan kun je altijd de sfeer komen proeven tijdens een meeloopdag!

Meer momenten
Wij vinden het belangrijk om het hele jaar door infosessies en meeloopdagen te organiseren, zodat je in iedere fase van jouw studiekeuze de mogelijkheid hebt om onze opleiding beter te leren kennen.

Bekijk hier alle meeloopdagen

Goed om te weten: Vanaf 1 oktober kun je je aanmelden voor het studiejaar 2024-2025. Maar let op! De aanmelddeadline voor deze opleiding is al half januari 2024. Volg ons op Instagram en blijf op de hoogte van alle aanmelddeadlines.