Online voorlichting Kunst en Economie

  • 11/01

KOM ONLINE KENNISMAKEN MET KUNST EN ECONOMIE
Samen met andere studiekiezers ben je een uurtje online te gast bij HKU Kunst en Economie. Je krijgt een beeld van wat je leert, wie je docenten worden en met wat voor studenten je in de klas komt te zitten. Ook kun je al je vragen stellen aan een eerste- of hogerejaars KE-student. Die vertelt je namelijk samen met een docent alles over onze opleiding!

PROGRAMMA

  • Welkom en introductie over Kunst en Economie
  • Studeren in Utrecht
  • Stel je vragen aan student en docent
  • Afsluiting

MELD JE AAN
Enthousiast geworden om online aan te schuiven? Meld je dan vooraf aan via onderstaande knop. Zo krijgen wij een goed beeld van jouw wensen en kunnen we onze infosessie nog beter maken.

Wanneer je bent aangemeld kun je sowieso meedoen aan de sessie. Een week voor de voorlichting ontvang je van ons de instructies. Één dag vooraf nog niets ontvangen? Stuur dan een mail naar sz@hku.nl.

Wil je liever de sfeer komen proeven bij Kunst en Economie? Je bent van harte welkom! Meld je aan voor een fysieke meeloopdag (kijk in de agenda bij de datum van jouw keuze voor het programma van een meeloopdag). We kijken er naar uit je te begroeten!

Wij vinden het belangrijk om het hele jaar door voorlichtingen en meeloopdagen te organiseren, zodat je in iedere fase van jouw studiekeuze de mogelijkheid hebt om onze opleiding beter te leren kennen.

Goed om te weten: Vanaf 1 oktober kun je je aanmelden voor het studiejaar 2024-2025. Maar let op! De aanmelddeadline voor deze opleiding is al half januari 2024. Volg ons op Instagram en blijf op de hoogte van alle aanmelddeadlines.