Meeloopdag Design for change and innovation

  • 13/12

KOM VOORPROEVEN BIJ DESIGN FOR CHANGE AND INNOVATION!
Samen met andere studiekiezers ben je twee uurtjes te gast bij HKU Design for Change and Innovation. Je krijgt een beeld van wat je leert, wie je docenten worden en met wat voor studenten je in de klas komt te zitten. Tijdens de meeloopdag krijg je niet alleen een proefles, ook is dit dé plek om al je vragen te stellen aan een eerste- of hogerejaars student. Daarnaast vertellen onze docenten je graag meer over onze opleiding en jouw mogelijkheden.

PROGRAMMA

  • Welkom en introductie van Design for Change and Innovation
  • Stel al je vragen over de opleiding aan student(en) en docent
  • Volg een proefles en maak kennis met het studieprogramma
  • Afsluiting

MELD JE AAN
Enthousiast geworden om met ons mee te lopen? Meld je dan vooraf aan via onderstaande knop. Zo krijgen wij een goed beeld van jouw wensen en kunnen we onze meeloopdagen nóg persoonlijker maken.

Wanneer je bent aangemeld kun je sowieso meedoen aan de dag. Een week voor de meeloopdag ontvang je van ons de instructies. Één dag vooraf nog niets ontvangen? Stuur dan een mail naar sz@hku.nl

Wij vinden het belangrijk om het hele jaar door voorlichtingen en meeloopdagen te organiseren, zodat je in iedere fase van jouw studiekeuze de mogelijkheid hebt om onze opleiding beter te leren kennen.

Kan je niet aanwezig zijn op 13 december? Dan is er ook een meeloopdag op 06 december van 10:00 - 13:00.​