HKU

ART+POWWOW is een plek voor jonge kunstenaars om interactief en/of contextueel werk te testen, anonieme feedback te ontvangen en boven alles niet bang te zijn om jezelf zichtbaar te maken naar de buitenwereld.

Open Call

Ons zelf geïnitieerde platform ‘Open Call’ is ontstaan vanuit een mixed-media installatie die we in de afgelopen periode gemaakt hebben. Tijdens het proces riep het veel vragen op die wij zelf niet konden beantwoorden. Dit had vooral betrekking tot de staat van het werk. Wanneer is iets af? Is het geschikt voor de ruimte? En is het goed genoeg om een partner of een galerij te mailen?


We zijn er vanuit gegaan dat dit ook speelt onder kunstenaars/onlangs afgestudeerden. Met deze gedachten in ons achterhoofd is Open Call ontstaan.

Open Call is het platform dat in verschillende events vorm krijgt, mede door een alsmaar wisselende pool van kunstenaars, ruimte en publiek.


ART+POWWOW is het eerste event dat plaats gaat vinden. (13 januari at LE:EN, be there!) Een plek voor jonge kunstenaars om interactief en/of contextueel werk te testen, anonieme feedback te ontvangen en boven alles niet bang te zijn om jezelf zichtbaar te maken naar de buitenwereld.

Meer informatie

Partner:

Zelf geïnitieerd platform, eerste editie in samenwerking met LE:EN.


Website:

facebook.com/platformopencall