Meeloopdag Design for Change and Innovation 28 maart

  • 28/03
Meeloopdag Design for Change and Innovation 28 maart

Meeloopdag Design for Change and Innovation
Benieuwd of Design for Change and Innovation iets voor je is? Meld je dan aan voor een van onze meeloopdagen en maak samen met andere studiekiezers kennis met onze opleiding!

28 maart
10:30 - 13:00 uur

KOM VOORPROEVEN BIJ DESIGN FOR CHANGE AND INNOVATION!

Tijdens deze meeloopdag loop je samen met andere studiekiezers mee met een les. Je krijgt een beeld van wat je leert, wie je docenten worden en met wat voor studenten je in de klas komt te zitten. Tijdens de meeloopdag loop je niet alleen mee met een les, ook is dit dé plek om al je vragen te stellen aan eerste jaars studenten.

PROGRAMMA

  • Welkom en introductie van Design for Change and Innovation
  • Bijwonen van een les
  • Stel al je vragen over de opleiding aan student(en) en docent

MELD JE AAN
Enthousiast geworden om met ons mee te lopen? Meld je dan vooraf aan via onderstaande knop. Zo krijgen wij een goed beeld van jouw wensen en kunnen we onze meeloopdagen nóg persoonlijker maken.

Wanneer je bent aangemeld kun je sowieso meedoen aan de dag. Een week voor de meeloopdag ontvang je van ons de instructies. Één dag vooraf nog niets ontvangen? Stuur dan een mail naar sz@hku.nl.

Wij vinden het belangrijk om het hele jaar door voorlichtingen en meeloopdagen te organiseren, zodat je in iedere fase van jouw studiekeuze de mogelijkheid hebt om onze opleiding beter te leren kennen.

Bekijk hier alle meeloopdagen