Start studiejaar (pre)master Interieurarchitectuur

Welkom!
Je vindt hier de startinformatie voor de masteropleiding Interieurarchitectuur en de pre-master. Heb je ook de algemene informatie voor de hele 'school' gelezen? Alles onder voorbehoud van laatste wijzigingen.
Start studiejaar (pre)master Interieurarchitectuur

Kennismaking master

Studenten van de masteropleiding Interieurarchitectuur (MIA) hebben hun eigen introductieprogramma. Je wordt op vrijdag 25 augustus om 10.00 uur ontvangen door studieleider en tutor. Dinsdagavond 29 augustus, donderdagavond 31 augustus en vrijdag 1 september (de hele dag) volg je de rest van het introductieprogramma. Alle informatie vind je in deze brief (pdf), ook over het programma van de eerste twee lesweken. De startperiode (5, 6, 7 en 8 september) is intensiever dan de lesweken normaal gesproken zijn. Houd deze dagen vrij. We zien je op 25 augustus!

Pre-master

Cursisten van de pre-master Interieurarchitectuur hebben hun eerste les op zaterdag 23 september. Meer informatie lees je in de introductiebrief (pdf). Wil je weten wanneer de lessen zijn? Bekijk het overzicht met de lesdata.

Startinformatie

    • MIA jaar 1 (volgt)
  • Er is geen vaste boekenlijst. Waar boeken of materialen worden gebruikt bij de lessen, krijg je dit tijdig te horen. Masterstudenten: zie ook de introductiebrief.

Vragen?

Heb je een vraag over het introductieprogramma, stuur dan een mail naar Joanne Zwart. Vanwege de vakantieperiode kan het even duren voor je antwoord krijgt.