HKU Press

HKU Press stelt de resultaten van praktijkgericht onderzoek beschikbaar aan een breed publiek. We delen vernieuwende inzichten en dragen bij aan discussies over belangrijke thema’s voor kunstenaars en makers. Lees op deze pagina meer over de publicaties van HKU Press en bestel ze.

Over HKU Press

HKU Press maakt deel uit van HKU. Het is een imprint (uitgeverij) van International Theatre and Film Books (ITFB). De publicaties komen (uitsluitend) voort uit onderzoek van lectoren, makers en andere praktijkonderzoekers binnen HKU. Ze zijn bedoeld voor studenten en docenten, voor ons werkveld en andere geïnteresseerden. Kunstonderzoek gebeurt vaak internationaal. We publiceren de onderzoeken daarom niet alleen in het Nederlands, maar vaak ook in het Engels.

Onze missie

Doel van HKU Press is om resultaten van onderzoek binnen HKU onder de aandacht te brengen, ter versterking van haar onderwijs en onderzoek. HKU wil daarmee bijdragen aan de ontwikkeling van praktijkgericht onderzoek in de kunsten. Het onderzoek van HKU stelt creatieve maakprocessen centraal en is van betekenis voor de samenleving. We stimuleren de samenwerking tussen onderwijs en onderzoek en delen innovaties en onderzoeksresultaten met het werkveld.

Boeken bestellen

Op deze pagina's kun je de publicaties bestellen. De prijzen van de boeken op deze pagina zijn inclusief verzending binnen Nederland. Neem contact met ons op als:

  • je de boeken wilt laten verzenden naar het buitenland.
  • je meer dan twee boeken wilt bestellen.
We informeren je dan graag over de juiste verzendkosten. Mail naar hkupress@hku.nl.