Locatie Kanaalweg

HKU-locatie Kanaalweg is de tijdelijke thuisbasis van Kunst & Economie, in verband met werkzaamheden op locatie Oudenoord. Locatie Kanaalweg is een vrolijke plek, die de studenten zich in korte tijd helemaal eigen gemaakt hebben. Als de werkzaamheden op locatie Oudenoord volgens plan (blijven) verlopen, verhuist HKU Kunst en Economie in januari 2023 weer terug naar de Oudenoord.

Adres

Kanaalweg 16
Gebouw A2
3526 KL Utrecht

Postadres:
Postbus 1520
3500 BM Utrecht

Openingstijden gebouw

Ma t/m vr 08.30 – 17.00 uur

Faciliteiten

Loctie Kanaalweg heeft alleen leslokalen, studie- en overlegruimtes. Studenten kunnen gebruik maken van de faciliteiten van locatie Oudenoord, zoals werkplaatsen, uitleen en mediatheek.

Gebouw

Kanaalweg 16 is een tijdelijke locatie, op een bedrijventerrein. Op het terrein vind je de school in gebouw A2, te herkennen aan het grote HKU-logo op de gevel.

Fietsenstalling

Je kunt je fiets stallen in de fietsenrekken op de parkeerplaats rechts naast de hoofdingang.

Openbaar vervoer

Het adres Kanaalweg 16 is met het openbaar vervoer te bereiken per bus (lijn 74 en 77, vanaf halte Europaplein-Noord is het nog 5 minuten lopen) of per sneltram (lijn 20, vanaf de Vasco da Gamalaan is het nog 10 minuten lopen).

Plan je route via 9292

Parkeren

Doordeweek is er een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar. Je kunt dan parkeren op de parkeerplaats rechts naast de hoofdingang. Tijdens een Open Dag (op zaterdagen) is er voldoende gratis parkeerruimte.

Opleidingen

Op locatie Kanaalweg vind je de bacheloropleiding Kunst en Economie. Er wordt voornamelijk les gegeven aan de studenten van jaar 1.