Voorstelling 'De wasmachine-wals'

Theatre Design 4

Voorstelling 'De wasmachine-wals'


Een liminale ruimte, een tussenfase in een wereld waar tijd in ruimte niet zeker is, deze is versneld, verstild, vertraagd. Doelgericht of gedesoriënteerd in het niemandsland tussen dat wat niet meer is en dat wat gaat komen. Maar wat als je vast komt te zitten in het niemandsland? Dwaal je dan voor altijd met ons mee?

Voordat de 4e jaars theatervormgevers ieder een individueel afstudeertraject ingaan maken zij in 9 weken tijd een gezamenlijke voorstelling. Zij zijn verantwoordelijk voor alle aspecten die bij een voorstelling komen kijken: van het decor tot het geluid, van de publiciteit tot de performance en van de kostuums tot het licht. 

Graag nemen zij jou mee naar een wereld, hun wereld en misschien wel die van jou.


Met dank aan
Andrea van Beek, Rosa Berman, Rita Hoogland, Tim van ‘t Hof, Elisabeth Kaldeway, Patrick Karijowidjojo, Thomas Nijhuis, Charlotte Poos, Marc Ruiter, Luca Stappers, Debora van Stenis, Jan-Willem van der Vlies, Eddy Vogel, Jurriaan de Vries.

Makers
Theatre Design 4: Danique van der Mik, Freek Veneman, Evan Rouschop, Dan Majdub, Stella van den Berg, Naida Gomes Amorim.

Met dank aan
Debora van Stenis, Rita Hoogland, Charlotte Poos, Patrick Karijowidjojo, Rosa Berman, Andrea van Beek.

Speellijst
Dinsdag 2 november (optie, tijden volgen)
Woensdag 3 november, 15:30 -16:30 en 20:00 - 21:00 uur
Donderdag 4 november, 15:30 -16:30 en 20:00 - 21:00 uur

Meer info
Volg Theatre Design op Instagram (@hku.tvg2022)


***

Coronatoegangsbewijs
We kijken er naar uit om je weer te mogen verwelkomen in het Akademietheater. De veiligheid en gezondheid van onze bezoekers, medewerkers en studenten staat hierbij voorop.
Voor het bezoeken van presentaties werken we daarom met een coronatoegangsbewijs (QR-code). Zonder een coronatoegangsbewijs én identiteitsbewijs kunnen we je helaas geen toegang geven tot presentaties van onze studenten. Meer informatie hierover vind je op www.coronacheck.nl en www.testenvoortoegang.org