Solo's Writing for Performance 3

Writing for Performance 3

  • 14/12
  • 15/12
Solo's Writing for Performance 3

Ze mogen kliederen, schilderen, tenten bouwen, huizen verkopen, deuntjes spelen, dansen, doelloos dwalen, klimmen, klauteren en ook, jawel, schrijven!

Dus komt dat zien, ervaar HKU Theater na sluitingstijd, en de schrijvers van achter hun bureaus.

**

'Het rusteloze huis' - Aska Hayakawa
Dit seizoen wordt spannender, sexier, stijlvoller en sensationeler dan ooit! Lukt het onze makelaars om het rusteloze huis te verkopen? Kijk deze zomer mee!

August Geerlings
Info volgt

'Gisteren lag het er nog' - Cas van Eck
De dood trekt zich terug in een klein tentje. Als hij na een lange wandeling alles kwijt is geraakt, ontdekt hij dat even in je eentje in de tent weggaan, zo makkelijk nog niet is.

'Kopstoot op een lege maag' - Dara Bazelet
Over de hamvraag van het menselijk bestaan: Waarom zou je stilstaan als je ook kunt draaien?

'Gespannen draden' - Julia Buijs
Een levend poppenspel, in schaduwen verborgen maar met muziek verlicht. Solo’s hoeven ook niet persé alleen te zijn toch?

'Het beste van Jonas van Dalen: alle dertien goed' - Jonas van Dalen
Tenminste, dat is de bedoeling. Ik twijfel een beetje of de interactieve liedjes wel leuk zijn, dat zal een beetje afhangen van of ik het publiek durf aan te spreken. Ook vinden mensen niet echt dat ik kan zingen. Of piano spelen. Gelukkig kan je wel lekker zitten bij mij – stoelen neerzetten kan je ongeacht je podiumervaring.

'Waar moet ik beginnen?' - Koen Dobbelaar
In de vlijmscherpe debuutstand-up "Waar moet ik beginnen?" leidt Koen Dobbelaer zijn publiek op verfrissende wijze langs het wk, de oorlog in Oekraïne en natte-sokkenproblematiek.

'Motgaatjes in een wollen deken hemel' - Meike Doijer
Over een vrouw of een boom of een huis of een stad of misschien alleen een lijf.

Sander Koridon
Info volgt

'brief aan het moederland' - Zamity Mitelembe Kissequel
luther schreef het op in de vorm van 95 stellingen, zamity niet.

'a fleeting experience made possible by an extravagant amount of effort: the sequal' - Zoë Lambrechtsen
In teken van de herfst, in het hier en nu proberen te leven, de feestdagen die alweer bijna voor de deur staan en het feit dat alles ooit dood zal gaan of zal verdwijnen, heb ik een film gemaakt die te zien is in mijn zelfgebouwde outdoor-bioscoop, waar net genoeg de tijd is om je te realiseren dat alles wat er is, even goed zo weer weg kan zijn. (En er is warme chocomel.)

**

Bezoekersinfo
Alle studenten spelen beide avonden in verschillende lokalen op Janskerkhof 4a en op Janskerkhof 17/18. Het tijdsschema wordt binnenkort bekend gemaakt.

Credits beeld
Jonas van Dalen en Zoë Lambrechtsen