LOE. & D’ORANGE

ZIMIHC x IJSVOGEL Records – Songbird Sessions

LOE. & D’ORANGE
Tijdens elke sessie presenteren twee veelbelovende acts uit de omgeving van Utrecht wat ze in huis hebben. Het jonge Utrechtse platenlabel IJSVOGEL Records registreert de hele avond en brengt de opnames online uit als prachtige live videos.

LOE. & D’ORANGE
Bij deze zesde editie van de Songbird Sessions betreden twee eigenzinnige en getalenteerde acts het podium: D’ORANGE en LOE. De Utrechtse band D’ORANGE heeft een warm en jazzy popgeluid ontwikkeld, waarin harmonieuze vocalen en soulvolle instrumentatie hand in hand gaan. De gelaagde sound van de zeskoppige groep put inspiratie uit o.a. het werk van Ruben Hein, John Mayer en Madison Cunningham. Hun muziek is hier te beluisteren.

LOE. maakt dromerige en sferische – maar ook explosieve – alt-popmuziek. De debuut-EP van LOE., getiteld ‘VLOED’, vermengt associatieve, verkronkelde en scherpzinnige Nederlandstalige teksten met rijke en dynamische instrumentaties. In het werk van LOE. zijn invloeden uit de kleinkunst en uit de muziek van Wende, Spinvis, Typhoon en Eefje de Visser te horen. Na een vol 2022 – met o.a. shows in EKKO, Patronaat en als onderdeel van de Pop College Tour – doet LOE. nu ZIMIHC theater Zuilen aan. Luister ‘VLOED’ hier.

Over IJSVOGEL Records
Als onafhankelijk Nederlands platenlabel geeft IJSVOGEL Records aanstormende muzikale talenten een head start door ze een breed pakket aan diensten te bieden, van studio-opnames en video shoots tot distributie en promo. IJSVOGEL zet zich in op muzikale en artistieke kruisbestuiving om zo de creatieve community van Utrecht te versterken.

Meer weten? Check de website van IJSVOGEL Records en bekijk de eerdere Songbird Sessions hier.

Programma:
20:00 deuren open
20:30 aanvang
23:00 afgelopen