HKU Large Ensemble (o.l.v. Corrie van Binsbergen)

Lunchpauzeconcert met studenten van alle afdelingen van HKU Utrechts Conservatorium

HKU Large Ensemble (o.l.v. Corrie van Binsbergen)

Het HKU Large Ensemble staat onder leiding van componist, gitarist en bandleider Corrie van Binsbergen. Corrie is actief geweest in een zeer breed muzikaal spectrum en speelde met tal van verschillende bands en groepen, in pop, jazz en geïmproviseerde muziek, muziek voor theater- en dansproducties, opnamesessies, TV-shows en zelfs het circus. Deze zeer brede muzikale achtergrond is terug te horen in haar muziek. Ze heeft haar eigen karakteristieke stijl ontwikkeld zowel in het spelen als in het componeren en hiermee zal ze zowel bandleider als componist zijn voor het HKU Large Ensemble.

Corrie over dit project:
Met Zappa's motto "A mind is like a parachute. It doesn't work if it is not open" in gedachten wil ik met een grote groep werken die niet alleen bestaat uit studenten van J&P, maar ook uit studenten K-H en M3.0.

Het HKU Large Ensemble bestaat uit:
Piano
Jihye Hwang
Sofia Imiela
Guitar
Judith Jiskoot
Noah Stakenborg
Dunja Stevanovic
Bass
Pedro Pablo Silva Barroilhet (bass guitar)
Douhu Man (double bass)
Drums
Jakko Akkermans
Harry Lund
Lucas Jansen (percussion)
Saxophone
Prajolan Thapa
Isaac Turner
Mathilde van der Meij
Machiel Haveman
Trumpet
Johan Wienen
Jaap de Vries
Pedro Fontes Jeronimo
Willem Ruijs
Flute
Manuel Giacaz
Juana Justicia Garcia

Entreebewijs
Reserveer je gratis ticket vanaf vrijdag 10.00 uur op de dag van het lunchpauzeconcert. Tickets kun je reserveren via de website of bij de kassa in de centrale hal. De lunchconcerten zijn toegankelijk voor iedereen boven de 8 jaar. Let op: vijf minuten voor aanvang sluiten de zaaldeuren, laatkomers kunnen wij helaas niet toelaten.

Zaal open: 12.00 uur
Aanvang: 12.30 uur
Verwacht einde: 13.15 uur

Video