EP-presentatie In My Backyard

Lizet Aviva

EP-presentatie In My Backyard
Geïnspireerd door artiesten als Joni Mitchell, Andrew Bird en Patrick Watson, schrijft en performt Lizet songs over het ontgroeien van het verleden en het zijn van een dromer in deze snel draaiende wereld. Lizet Aviva’s muziek is als water - het neemt je mee in een kabbelende stroming, maar het sleurt je ook als een draaikolk naar de bodem. In haar EP In My Backyard gebruikt ze haar warme stem, volkse gitaarspel en poëtische teksten om je naar verschillende emotionele plekken te brengen. Al langere tijd is Lizet gefascineerd door verhalen, wat ze ook terugbrengt in haar muziek. Na te hebben opgetreden in TivoliVredenburg, komt Lizet Aviva op 2 november voor haar EP release naar Cinetol.

Support act: Levi Boon

Met haar onvoorwaardelijke liefde voor natuur, hoe alles daar groeit en constant in beweging blijft, neemt de indiefolk van Levi Boon je wandelend mee door de tijd. Ze schrijft over verlangen en het ontdekken van de onbewandelde paden en creëert zo liedjes die geïnspireerd door songwriters als Feist en Adrianne Lenker.

Video 'Overdressed, Unprepared'

De livevideo van de single 'Overdressed, Unprepared', opgenomen in EKKO, is mede mogelijk gemaakt met de Herstelgelden van Gemeente Utrecht.