900 seconds - De Stad Zonder Muren

900 seconds - De Stad Zonder Muren

In het animatieproject 900 seconds zien we het werk van 90 Utrechtse animatoren, waaronder studenten en alumni van HKU. Het is project is geregisseerd door Udo Prinsen en geïnspireerd door het thema van Utrecht 900 Jaar, de viering van 900 jaar stadsrechten van Utrecht.

Resultaten zijn elke vrijdag en zaterdag te zien op de Canvas video wall in TivoliVredenburg, met een publieke opening op 6 oktober. Neem je collega’s, vrienden, familie en kennissen mee, iedereen is welkom. Maar kom wel op tijd, want vol = vol.

Ook kun je ze nu al bekijken op groot scherm in het atrium van het Stadskantoor, in de lobby van Hooghiemstra en in Hoog Catherijne (locatie Clarenburg, P5). Op 27 september worden ze vertoond tijdens een animatieavond van het Nederlands Film Festival (NFF) in Hooghiemstra.

In deze teaser zie je een greep uit alle animaties. Je ziet werk van: Yanniek Klijn, Puck de Haan, Danee Anthonijsz, Maite Meijlink, Tess Jones, Dewi van der Meulen, Suze Keultjes, Anne-Sophie Jongmans, Naomi Voet, Anna Koppen, Tessa van Vuren, Daan Lucas, Frederieke Mooij, Sanne Brouwer, Annabel Venneker, Naomy Derksen, Lotte Dijkstra en Tonke Koppelaar.

De realisator van dit project is Animation31 en de muziek in de reel is gemaakt door HearHear.

Facebook-event