HKU

Kom op zaterdag 28 november 2020 tussen 10.00 en 16.00 uur naar de Open Dag van HKU Utrechts Conservatorium! Vanzelfsprekend houden we ons aan de richtlijnen van het RIVM bij de organisatie.

Wat is er te doen?

Maak op de Open Dag van HKU Utrechts Conservatorium kennis met docenten en studenten, met studiecoördinatoren en tutoren, met de gebouwen en concertzalen, en met de prettige sfeer waar HKU Utrechts Conservatorium mede om bekend staat.


De hele dag door zijn er open lessen waar je gewoon kunt binnenlopen. Zo maak je mee hoe er op HKU Utrechts Conservatorium gewerkt wordt. Daardoor kun je je een goed beeld vormen van de studie die je overweegt te volgen.


Tijdens deze open lessen kun je ook voorspelen of -zingen. Neem gewoon je eigen instrument mee en voor een eventuele begeleider goed leesbare bladmuziek. Voor drummers geldt: neem je eigen bekkens en clutches mee.De Open Dag vindt in onze twee gebouwen plaats:  • In Het Hoofdgebouw (Mariaplaats 28) vind je alle info over Historische Uitvoeringspraktijk.

  • In het Kunsten- en Wetenschappengebouw (K&W-gebouw, Mariaplaats 27) vind je alle info over Klassieke Muziek, Musician 3.0, Opleiding Docent Muziek en Jazz&Pop.

Waar en wanneer?

Op zaterdag 28 november 2020 kan je van 10.00 tot 16.00 uur terecht op onze locatie aan de Mariaplaats 27 en 28.

Hoe kom je er?