HKU

Zaterdag 25 november 2017 tussen 10.00 en 16.00 uur ben je van harte welkom op de Ina Boudier-Bakkerlaan 50 in Utrecht. Ontdek alles over jouw mogelijkheden binnen muziekproductie, klankontwerp, compositie, sound design en muziek voor media, games en interactie.

Wat is er te doen?

Je kunt een kijkje nemen in de studio's, presentaties zien en proeflessen volgen. Je ontmoet studenten, docenten en medewerkers, die je alles kunnen vertellen over de verschillende kunstopleidingen op het gebied van geluid en muziek.

In de kantine is er de hele dag een informatiemarkt waar je terecht kunt voor vragen over de verschillende opleidingen. HKU Servicebalie Studentzaken is ook aanwezig voor vragen over aanmeldings- en toelatingsprocedure.


Studies Muziek en Technologie

Programma Muziek en Technologie

Op de Open Dag zijn docenten en studenten aanwezig die presentaties geven en vragen beantwoorden. Docenten geven informatie over de verschillende vakgebieden zoals muziekproductie, klankontwerp, compositie, sound design voor media, games en interactie, etcetera.


Ook zijn er algemene informatierondes door het hoofd van de opleiding, waarbij uitleg wordt gegeven over o.a. op welke manier er wordt lesgegeven, over de verschillende afstudeerrichtingen, vakken en specialisaties en het toelatingsexamen.


Download programma open dag (pdf)

Waar en wanneer?

Zaterdag 25 november 2017 tussen 10.00 en 16.00 uur.

Ina Boudier-Bakkerlaan 50
3582 VA Utrecht
Telefoon: 030-2520334


Grotere kaart weergeven