HKU

Kom langs op de Open Dag van HKU Master Kunsteducatie

Zaterdag 24 november 2018
Tussen 10.00 en 16.00.


Grotere kaart weergeven

HKU locatie Oudenoord
Oudenoord 700
3513 EX Utrecht
030-2091209

Routebeschrijving

Lunch?

Vanaf 11.30 uur is er gelegenheid om te lunchen in de kantine van de Oudenoord of in een van de vele lunchgelegenheden in Utrecht Centrum (10 minuten lopen/2 minuten OV)

PROGRAMMA

Tijdens de Open Dag organiseert de Master Kunsteducatie een informatiemarkt rondom playful learning - ervaar educatieve ontwerpen, laat je voorlichten over de mogelijkheden die de Master biedt en ga het gesprek aan met docenten, studenten en alumni.

Meet & Greet, doorlopend

Studenten, docenten en alumni van de Master Kunsteducatie presenteren verschillende projecten en vertellen je er graag over!

Interactieve lezing Ludodidactiek

Interactieve lezing Ludodidactiek door Willem-Jan Renger. Ga op zoek naar de intrinsieke motivatie en nieuwsgierigheid van leerlingen en deelnemers door principes uit gamedesign te gebruiken om leerervaringen te ontwerpen.

Presentatie

Studieleider Marin Rutgers houdt een plenaire presentatie over opzet en inhoud van de Master Kunsteducatie.

Individueel gesprek

Heb je specifieke vragen over de aansluiting van jouw persoonlijke achtergrond en ambities op de toelatingseisen van de masteropleiding?


Vraag een individueel gesprek aan tijdens de Open Dag. Tijdens dit (portfolio)gesprek bekijk je samen met een docent of studieleider wat jouw mogelijkheden zijn bij de opleidingen.


Aanmelden kan via ma-ed@hku.nl, graag onder vermelding van ‘gesprek Open Dag’.