HKU

Zaterdag 24 november 2018 ben je van harte welkom op de Open Dag van HKU College.

Waar en wanneer?

Je bent 24 november 2018 van 10.00 uur tot 16.00 uur van harte welkom op:

HKU locatie Oudenoord
Oudenoord 700
3513 EX Utrecht
Telefoon: 030-2091209


Grotere kaart weergeven

Routebeschrijving

Op de Open Dag presenteert HKU College de interdisciplinaire masters Crossover Creativity en Education in Arts (Kunsteducatie), de minoren Creatieve Ontwerpprocessen, Smart City, Future Health en het nieuwe bachelorprogramma Crossover Creativity.


Kom langs om meer te horen over de programma’s, de docenten, studenten en alumni te ontmoeten, voorbeelden van afstudeerwerk te zien, informatie over de toelating, en uiteraard de sfeer te proeven van onze creatieve leeromgeving.

HKU Master Crossover Creativity

Tijdens de Open dag kun je vragen over de Master Crossover Creativity stellen aan de studieleiding. Ook kun je ideeën voor een studieplan voorleggen. Bekijk het Open Dag programma van deze master.

HKU Master of Education in Arts

Tijdens de Open Dag organiseert de Master of Education in Arts (Kunsteducatie) een informatiemarkt rondom playful learning. Bekijk alvast het Open Dag programma en kom langs voor de nieuwste manieren waarop game-principes worden ingezet in educatie.

HKU Bachelorprogramma Crossover Creativity

Tijdens de Open Dag kun je de sfeer van het bachelorprogramma Crossover Creativity proeven. De bachelor start in september 2019. Tijdens de open dag kun je studenten en docenten spreken.