HKU

Zaterdag 23 maart 2019 ben je van harte welkom op de Open Dag van HKU College. Dé school voor Bachelor en Master Crossover onderwijs.

Bachelor Crossover Creativity
Ali: "Ik wil leren mijn creativiteit voor maatschappelijke doeleinden te gebruiken."


Master Crossover Creativity
Fred: "Ik leer methoden en theorieën die me verder helpen in mijn werk en in wat ik doe."


Master of Education in Arts (Kunsteducatie)
Robert: "Ludodidactiek is de grootste 'eye-opener' geweest voor mijn leervragen."

Open Dag programma HKU College

Hieronder vind je informatie over de Open Dag voor HKU College: dé school voor Bachelor en Master Crossover onderwijs. Met de interdisciplinaire masters Crossover Creativity en Education in Arts (Kunsteducatie), de minoren Creatieve Ontwerpprocessen, Smart City, Future Health en het nieuwe bachelorprogramma Crossover Creativity.

Kom langs om meer te horen over de programma’s, de docenten, studenten en alumni te ontmoeten, voorbeelden van afstudeerwerk te zien, informatie over de toelating, en uiteraard de sfeer te proeven van onze creatieve leeromgeving.

Bachelor Crossover Creativity

HKU start vanaf september 2019 een Bachelorprogramma Crossover Creativity. Het is een flexibele creatieve opleiding, waarbij kennis van creatieve ontwerpprocessen, afkomstig uit andere HKU-opleidingen de basis vormt. Deze kennis leer je toepassen in de creatieve industrie en in verschillende sectoren buiten de kunsten. De minor Creatieve Ontwerpprocessen (september 2018) is een pilot van deze Bachelor.

Master Crossover Creativity

Goede ideeën hebben een creatieve omgeving nodig waar ze uitgewerkt, getoetst en toegankelijk gemaakt worden. De master Crossover Creativity biedt die plek. Tijdens de Open dag kun je vragen stellen aan de studieleiding, studenten, docenten en alumni. Ook kun je je ideeën voor een studieplan voorleggen.

Master of Education in Arts

Kom langs bij de Master of Education in Arts (Kunsteducatie) om je te laten inspireren door nieuwe manieren waarop game-principes worden ingezet in educatie. Studenten, docenten en alumni zijn aanwezig om al je vragen te beantwoorden.

Waar en wanneer?

Je bent zaterdag 23 maart 2019 van 10.00 uur tot 16.00 uur van harte welkom op:

HKU locatie Oudenoord
Oudenoord 700
3513 EX Utrecht
Telefoon: 030-2091209


Grotere kaart weergeven

Routebeschrijving