HKU

HKU heeft ruim 800 mensen in dienst en ziet haar medewerkers als het belangrijkste kapitaal van de organisatie. Goede werving en selectie, loopbaanbegeleiding en scholing van medewerkers vinden we daarom belangrijk.

Midden in de samenleving

HKU staat graag midden in de samenleving. Mensen die de samenstelling van ons personeel gevarieerder kunnen maken, worden van harte uitgenodigd om te solliciteren.

Vacatures

Werving en selectie

HKU hanteert bij de invulling van vacatures een werving- en selectieprocedure die in overeenstemming is met de NVP-sollicitatiecode. HKU handelt bij werving- en selectieprocedures conform de Europese privacywetgeving (AVG).


Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Open sollicitatie

Open solliciteren is niet mogelijk. We vinden het belangrijk dat kandidaten gericht en gemotiveerd op een functie reageren.


Sollicitaties die rechtstreeks naar een e-mailadres worden gestuurd, worden niet in behandeling genomen.


Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures, bezoek dan regelmatig onze website.

Regelingen

Je kunt gebruikmaken van een aantal voordelige regelingen. Sommige zijn voordelig omdat ze van je bruto salaris worden betaald, waardoor je netto goedkoper uit bent. HKU kent regelingen voor verlofsparen, loonsparen, collectieve verzekeringen, sport en een fietsplan.

Kijk bij Vereniging Hogescholen, de belangen- en werkgeversvereniging van de Nederlandse hogescholen voor meer informatie over de collectieve arbeidvoorwaarden.