HKU

Zin een frisse douche? Doe mee aan de KaosPilot-workshop

Datum: 26-9-2019
Plaats: Wordt nog bekend gemaakt
Tijd: 09.30 - 17.30 uur

Ben je benieuwd wat er gebeurt als je met een andere blik naar je onderwijs kijkt? De boel eens onder de douche houdt, afspoelt en opnieuw onder de loep neemt? Doe dan mee aan onze ééndaagse KaosPilot-workshop!

De didactische visie van Kaospilots is gebaseerd op het prikkelen en ontwikkelen van je eigen inspiratie en motivatie zoals dat gebeurt bij de gelijknamige Deense business- en designschool waar de methode is ontwikkeld.

Machiel Veltkamp en Pauline Spaas, zijn als onderzoeker respectievelijk onderwijskundige helemaal thuis in de Kaospilot-methode. Ze hebben hiervoor diverse trainingen gevolgd -ze zijn Master Archers zoals dat heet- en delen nu hun inzichten graag met jou!

Wat ga je doen?

Tijdens deze ééndaagse workshop kijk je via de KaosPilot-bril naar een zelf aangedragen casus, zoals een onderwijsmodule. Je ervaart verschillende tools en werkt aan jouw onderwijsmodule of die van een andere HKU-er.

De training is op 26 september, de locatie volgt later. We streven naar een groep van minimaal 10 en maximaal 20 personen. Er zijn enkele plekken beschikbaar voor studenten. Schrijf je in door middel van deze link.

Over KaosPilot (van hun website):

"Kaospilot is a hybrid business and design school, a multi-sided education in leadership and entrepreneurship. Our teaching programmes are not designed simply to shape students to fit the future, but to help them create it. Kaospilot is situated in Aarhus, Denmark."

Wil je erbij zijn?

Meld je aan via deze link