HKU

UCREATE: My Circle of Life 2019 - Gezond Opgroeien

Datum: 5-3-2019
Plaats: Jaarbeurs Meetup Utrecht (Beatrixgebouw)
Tijd: 9.30-17.30 uur

De eerste duizend dagen van ons leven bepalen veel. Maar ook daarna hebben we nog veel te leren. Bijvoorbeeld dat slapen, eten, bewegen, spelen, je best doen en vrijen allemaal bij het leven horen. En dat hoe je daar mee om gaat veel effect heeft op hoe het met je gaat. Je leert voor het eerst hoe je met jouw gezondheid en jouw geluk kunt omgaan. Maar wat is gezondheid? En wat is geluk? Hoe kan je daaraan werken?

My Circle of Life is een serie van vier cross-over conferenties georganiseerd door U CREATE in samenwerking met de partners van Health Hub Utrecht waarin wetenschap, regionale praktijkcases en de gezondheid en het geluk van de Utrechters centraal staan. Praktijkprofessionals, onderzoekers, ontwerpers, beleidsmakers en ondernemers buigen zich samen over regionale vraagstukken die gezond opgroeien nu nog in de weg staan. Doe jij ook mee?

Over UCREATE

De Nederlandse gezondheidszorg staat op een hoog niveau. Of het nu gaat om genezen, verzorgen of voorkomen. Toch kan en moet het morgen beter. En slimmer, eerlijker, mooier, handiger. En dat kan ook. Door ontwerpdenken en verbeeldingskracht toe te voegen aan nieuwe technologie├źn en systemen.

Daarvoor moeten we wel nieuwe samenwerkingen durven aangaan. Tussen dokter en designer, tussen onderzoeker en pati├źnt, tussen bestuurders en ondernemers. HKU is mede-oprichter en partner van UCREATE.