HKU

UCREATE: My Circle of Life 2019 - Gebalanceerd Leven

Datum: 3-6-2019
Plaats: Jaarbeurs Meetup Utrecht (Beatrixgebouw)
Tijd: 9.30-17.30 uur

Steeds meer mensen zijn zich bewust van de ingrediënten voor een gezonder en gelukkiger leven, maar de motivatie volhouden en duurzaam je gedrag veranderen blijft ingewikkeld. De wereld om je heen vraagt bijna 24 uur per dag om je aandacht.

In deze fase van het leven moeten we de balans vinden tussen werk en privé en tussen inspanning en ontspanning. Bewegen we voldoende? Lukt het om gezond te eten? Niet te drinken en te roken? Heb je nog tijd voor jezelf Veel digitale innovaties staan in de startblokken om ons hierbij te gaan ondersteunen, maar nog niet altijd sluiten ze goed aan op onze wensen. Waar zit de balans?

My Circle of Life is een serie van vier cross-over conferenties georganiseerd door U CREATE in samenwerking met de partners van Health Hub Utrecht waarin wetenschap, regionale praktijkcases en de gezondheid en het geluk van de Utrechters centraal staan. Praktijkprofessionals, onderzoekers, ontwerpers, beleidsmakers en ondernemers buigen zich samen over regionale vraagstukken die gezond opgroeien nu nog in de weg staan. Doe jij ook mee?

Gratis meedoen?

Voor enthousiaste geïnteresseerden zijn vijf vrijkaarten beschikbaar via deze link. Wie het eerst komt, die het eerst maalt!

Over UCREATE

De Nederlandse gezondheidszorg staat op een hoog niveau. Of het nu gaat om genezen, verzorgen of voorkomen. Toch kan en moet het morgen beter. En slimmer, eerlijker, mooier, handiger. En dat kan ook. Door ontwerpdenken en verbeeldingskracht toe te voegen aan nieuwe technologieën en systemen.

Daarvoor moeten we wel nieuwe samenwerkingen durven aangaan. Tussen dokter en designer, tussen onderzoeker en patiënt, tussen bestuurders en ondernemers. HKU is mede-oprichter en partner van UCREATE.