HKU

SoapShopSessie #3: InDesign voor beginners

Datum: 12-12-2018
Plaats: HKU-locatie Oudenoord, kamer 0.50
Tijd: 09.30 - 13.00 uurBleed you can learn!
Indesign voor beginners


Vraag jij je wel eens af: "Leuk, al die Adobe-programma's op mijn computer, maar wat is nu eigenlijk Indesign!?" Of... gaat je Adobe-ambitie verder dan je scherm, en wil je leren hoe je iets 'goed' print met de juiste layout en aanleverspecificaties?? Kom dan naar de Indesign SoapShop op 12 december om 9.30 uur op locatie Oudenoord (kamer 0.50)!

Medewerker Simone van Dordrecht laat je hands-on kennismaken met de belangrijkste basismogelijkheden van InDesign. Met name interessant als je er nog nooit mee hebt gewerkt, zeker als het aankomt op het ontwikkelen van drukwerk. Voor deze soapshop heb je een laptop nodig en een recente versie van InDesign.

Over de SoapShopSessies

Het Expertisecentrum Creatieve Technologie van HKU organiseert maandelijks een zogeheten SoapShopSessie rond een bepaald thema dat raakt aan technologie en kunsten. Het is deels een podium (soapbox) en deels een workshop, vandaar SoapShop. Deelnemers zijn medewerkers van het centrum, andere HKU-medewerkers, gemotiveerde studenten en eventueel externen.

Meer info

DEZE SOAPSHOP ZIT VOL!