HKU

Internationale week: Crossing Cultures

Datum: 3-11-2019 TM 7-11-2019
Plaats: Diverse HKU-locaties, festival op 7-11 op Locatie Oudenoord

In de week van 4 t/m 8 november staat de hele HKU in het teken van internationalisering. Onder de naam 'Crossing Cultures' vinden die week verschillende evenementen plaats gericht op studie of stage in het buitenland. Hoogtepunt is het Crossing Cultures-festival op donderdagavond 7 november op locatie Oudenoord. Daar is muziek, discussie, documentaires, infostands en natuurlijk eten en drinken. Zet deze datum alvast in je agenda!

Tijdens het festival op 7 november krijg je een gevarieerd programma met een wereldmarkt, voorlichting en spraakmakende documentaires. Je mag een dansje wagen op de klanken van wereldmuziek en er zijn hapjes uit verschillende wereldkeukens. Vertegenwoordigers van buitenlandse partnerinstellingen vertellen je alles wat je wilt weten over de mogelijkheden om bij hen een deel van je studie of stage te volgen.

Voor wie?

Crossing Cultures is voor alle HKU-studenten en -medewerkers met interesse in een buitenlandervaring, maar juist ook voor iedereen die nog twijfelt. Docenten en medewerkers die meer willen weten over de mogelijkheden van een eigen buitenlandervaring zijn natuurlijk ook welkom: internationalisering vatten we bij HKU breed op.

Studenten en medewerkers mogen het festival op 7 november gratis bezoeken. Je moet als student alleen even je collegekaart laten zien bij binnenkomst.

Meer weten?

Bezoek de Crossing Cultures-pagina (studentportal)