HKU

Betweter Festival: Feit & Fictie

Datum: 29-9-2017
Plaats: TivoliVredenburg, Utrecht
Tijd: 20:00 - 02:00 uur

Ook dit jaar draagt HKU weer bij aan het Betweter Festival. Na de uitverkochte eerste editie presenteert de Universiteit Utrecht op vrijdag 29 september 2017 'Feit & Fictie' in TivoliVredenburg in Utrecht.

Tijdens het Betweter Festival 2017 onderzoeken we de grens tussen feit en fictie. Is die wel zo scherp als we denken? In TivoliVredenburg worden mythes ontkracht, alternatieve feiten belicht en fictie op waarde geschat. Het festival biedt bezoekers het allerbeste uit de kunst en wetenschap. HKU draagt bij aan het programma met spraakmakende installaties en optredens door studenten, alumni en medewerkers.

Programma

Met o.a. Tim Fransen, Jeangu Macrooy, Clean Pete, een bijzondere performance van Aafke Romeijn en hoogleraar Gender & Diversiteit Marieke van den Brink, Zitakula, dr. Sterre Leufkens, prof. dr. Stefan Vandoren en dr. ir. Hester den Ruijter.

Bezoekers mixen en matchen uit het aanbod zelf een route bij elkaar, met hun eigen vragen en verwondering als rode draad. Muziek, verhalen en verbeelding, Betweter is hét festival voor iedereen die wil weten hoe het nu echt zit - of anders kan.

Koop nu kaarten!

De online kaartverkoop (12,50 euro) is vanaf nu geopend via www.betweterfestival.nl. Blijf op de hoogte van het actuele programma door je in te schrijven voor de nieuwsbrief of de Facebook-pagina te liken.