HKU

Denk je er over om per 1 september te starten met Interactive Performance Design aan HKU? Ervaar de studie door mee te doen aan een speeddate en/of meeloopdag!

Met de studie Interactive Performance Design (IPD) word je expert in het ontwerpen van interactieve ervaringen waarin je het publiek onderdompelt. Gewapend met kennis van theater, interactiviteit en digitale media, creëer jij onweerstaanbare nieuwe werelden. Je opent deuren naar de publiekservaring van morgen en bent daarom zeer gewild bij de opdrachtgevers van vandaag.

Meeloopdag met IPD

Tijdens een meeloopdag maak je kennis met de school, de studierichting, studenten en docenten en kijk je mee bij lessen of een beoordeling. Er is genoeg tijd voor je vragen en we bespreken ook hoe je de toelating kunt voorbereiden. De meeloopdagen starten om 10.00 uur en eindigen rond 15.00 uur.

Wanneer?
• data wordt nader bekend gemaakt

Programma
09.30 - 10.00 Inloop
10.00 - 11.00 Informatie over IPD, antwoord op je vragen en bij lessen meekijken.
11.00- 12.30 Playtest/beoordeling/project afhankelijk van waar de studenten mee bezig zijn
12.30 - 13.00 Lunch
13.00 - 14.30 Rondleiding door de school en werkplaatsen, IPD werk van (oud)studenten bekijken.
14.30 - 15.00 Vragen over toelatingsprocedure
(Tip: meld je aan via studielink zodat je de toelatingsopdracht vòòr de meeloopdag ontvangen hebt)

Aanmelden?
Stuur ons een e-mail en geef daarin aan welke meeloopdag/speeddate je zou willen komen, je naam, contactgegevens en in welke klas/opleiding je momenteel zit.
Je krijgt vervolgens een bevestiging en verdere informatie. Speeddates gaan door bij minimaal 5 aanmeldingen, ook is er een maximaal aantal plaatsen beschikbaar, geef je dus snel op!
Graag ook afmelden indien je toch niet aanwezig kunt zijn.

Speeddate met IPD

Doe mee met de 2 uur durende kennismaking met IPD tijdens een live event of beoordeling.

Wanneer?
• data wordt nader bekend gemaakt

Laat weten dat je komt!

Meld je aan voor een speeddate of meeloopdag via ipd.theater@hku.nl (o.v.v. je naam, leeftijd, vooropleiding, mobielnummer en datum van je voorkeur)

HKU Theater
Janskerkhof 18
3512 BM Utrecht