HKU

Denk je er over om per 1 september te starten met Interactive Performance Design aan HKU? Ervaar de studie door mee te doen aan een speeddate en/of meeloopdag!

Met de studie Interactive Performance Design (IPD) word je expert in het ontwerpen van interactieve ervaringen waarin je het publiek onderdompelt. Gewapend met kennis van theater, interactiviteit en digitale media, creëer jij onweerstaanbare nieuwe werelden. Je opent deuren naar de publiekservaring van morgen en bent daarom zeer gewild bij de opdrachtgevers van vandaag.

Meeloopdag met IPD

Tijdens een meeloopdag maak je kennis met de school, de studierichting, studenten en docenten en kijk je mee bij lessen of een beoordeling. Er is genoeg tijd voor je vragen en we bespreken ook hoe je de toelating kunt voorbereiden. De meeloopdagen starten om 10.00 uur en eindigen rond 15.00 uur (afhankelijk van het programma dat die dag kan worden aangeboden). We adviseren een meeloopdag te bezoeken voordat je toelating doet (indien mogelijk), zodat het je kan inspireren en je informatie geeft om je goed voor te bereiden op de toelating.

Wanneer?
• Donderdag 12 december 2019

Programma
09.30 - 10.00 Inloop
Vanaf 10 uur komen de volgende onderdelen aan bod
• Kennismaking
• Informatie over IPD
• Toelatingen en voorbereiding (portfolio)
• Antwoord op je vragen
• Rondleiding door de school inclusief een lesbezoek
• IPD workshop en/of meekijken bij een IPD les en/of beoordeling

Aanmelden
Kom je meelopen met IPD? Meld je dan aan via meeloopdagen@hku.nl.

Laat weten dat je komt!

Meld je aan voor een meeloopdag via meeloopdagen@hku.nl (o.v.v. je naam, leeftijd, vooropleiding, mobielnummer en datum van je voorkeur)

HKU Theater
Janskerkhof 18
3512 BM Utrecht

Vragen?

Via ipd.theater@hku.nl kun je altijd je vragen stellen over de opleiding maar ook over toelatingen en meeloopdagen. Je krijgt dan persoonlijk antwoord van de studierichting.