HKU

Denk je er over om per 1 september te starten met Interactive Performance Design aan HKU? Ervaar de studie door mee te doen aan een speeddate en/of meeloopdag!

Met de studie Interactive Performance Design (IPD) word je expert in het ontwerpen van interactieve ervaringen waarin je het publiek onderdompelt. Gewapend met kennis van theater, interactiviteit en digitale media, creëer jij onweerstaanbare nieuwe werelden. Je opent deuren naar de publiekservaring van morgen en bent daarom zeer gewild bij de opdrachtgevers van vandaag.

Meeloopdag met IPD

Tijdens een meeloopdag maak je kennis met de school, de studierichting, studenten en docenten en kijk je mee bij lessen of een beoordeling. Er is genoeg tijd voor je vragen en we bespreken ook hoe je de toelating kunt voorbereiden. De meeloopdagen starten om 10.00 uur en eindigen rond 15.00 uur.

Wanneer?
Woensdag 14 juni 2017 10.00-15.00 uur, locatie: HKU Theater | Wisselspoor, Utrecht
Deze meeloopdag is inclusief bezoek aan de eindexamenexpositie Make Space 2017 van IPD, Theatre Design en Master Scenography.

Aanmelden?
E-mail ons je wanneer je zou willen komen. Je krijgt een uitnodiging en verdere informatie. Speeddates gaan door bij minimaal 5 aanmeldingen, ook is er een maximaal aantal plaatsen beschikbaar, geef je dus snel op!
Graag ook afmelden als je onverhoopt verhindert bent.

Speeddate met IPD

Doe mee met de 2 uur durende kennismaking met IPD tijdens een live event of beoordeling.

Wanneer?
Dit schooljaar zijn alle speeddates al geweest, houd deze pagina in de gaten voor de speeddates in het nieuwe schooljaar (2017-2018)

Laat weten dat je komt!

Meld je aan voor een speeddate of meeloopdag via ipd.theater@hku.nl (o.v.v. je naam, leeftijd, vooropleiding, mobielnummer en datum van je voorkeur)

HKU Theater
Janskerkhof 18
3512 BM Utrecht