HKU

Bij Interactive Performance Design zijn we op zoek naar een mix van theatermakers, conceptbedenkers, verhalenvertellers, kunstenaars en mensen die affiniteit hebben met techniek. De studie neemt per jaar tussen de 15-20 studenten aan.

Vooropleiding

Je dient minimaal te beschikken over een vwo-, havo-, mbo (niveau 4)- of een gelijkwaardig diploma. Daarnaast moet je tevens over voldoende artistieke aanleg beschikken.

Algemene toelatingseisen HKU-bachelors

Voor wie?

• Je bent geïnteresseerd in ontwerpen, vormgeven, theater en games.
• Je bent creatief, werkt graag in groepsverband en vindt het leuk om op projectmatige basis aan de slag te gaan.

Barst jij van de ideeën en wil je graag nieuwe werelden creëren? Wil je je publiek aan de slag zetten met jouw verhalen? En heb je een fascinatie voor wat er kan met technologie? Dan staat onze deur voor je open!

Hoe werkt het?

Na je aanmelding in Studielink krijg je van ons per e-mail een ontvangstbevestiging. Hierin staan o.a. de toelatingsopdrachten die je thuis moet gaan uitvoeren. Aan de hand van de uitwerking van twee opdrachten word je wel of niet uitgenodigd voor de toelatingsdag.

Tijdens de toelatingsdag krijg je een workshop onder begeleiding van een docent en neem je de uitwerking van de opdracht (ontwerp van een interactieve ervaring voor publiek) en je portfolio mee. Meer details over de opdrachten ontvang je van ons na aanmelding.

Toelatingsdatum

• 24 juni

Kan ik me nog aanmelden?

Kijk op de centrale pagina Status Toelatingen om te zien voor welke opleidingen aanmelding nog mogelijk is.

Waar?

Bachelor of Theatre in Interactive Performance Design wordt gegeven aan HKU Theater. Op deze locatie is de toelatingstest en zul je - als je wordt aangenomen - gaan studeren.


Bekijk HKU Theater

Aanmelden in het kort

1. Meld je met je DigiD aan via Studielink


2. Doe toelatingsexamen

3. Schrijf je in via Studielink