HKU

Afgestudeerd aan HKU Muziek en Technologie? Bekijk hier events, vacatures en nieuws voor alumni.

Reünie 26 april 2018

Benieuwd hoe het gaat met je oude klasgenoten en docenten? Kom op 26 april naar de reünie van Muziek en Technologie! Vanaf 17.00 uur ben je welkom op de Ina Boudier-Bakkerlaan voor een praatje, drankje en een hapje. Daarnaast kun je een kijkje nemen in de nieuwe studio's en vertellen een aantal alumni over hun leuke, interessante of belangwekkende projecten. Wacht niet te lang met aanmelden, er is namelijk plek voor voor maximaal 250 man.


Locatie: Ina Boudier-Bakkerlaan 50, Utrecht route

Wanneer: 26 april, 17.00 - 21.30 uur

Kosten: 15 euro, inclusief maaltijd en 3 drankjes

Sprekers: Wouter Verbiest & Wouter van der Zouwe (Yipp), Jorrit Kleinen (o.a. HAEVN),  Kai Hugo (Palmbomen) Mereijn van der Heijden (Soundfocus) en Dennis Braunsdorf & Alexander Mooij (Prolody), meer info volgt.

Werkveldonderzoek

We zijn benieuwd naar de ontwikkeling van de loopbaan van alumni na het afstuderen. Met een klein werkveldonderzoek hopen we een goed beeld te krijgen van waar alumni nu mee bezig zijn en hoe de beroepspraktijk aansluit op de opleiding. Wil je bijdragen aan dit onderzoek en een korte vragenlijst invullen? Deelname kost circa 5 minuten en is anoniem. Alvast bedankt!

Overzicht vacatures

Op zoek naar een leuke klus of baan? Bekijk hier het aanbod van vacatures.

Expertisecentrum Creatief Ondernemerschap

Afgestudeerd en ondernemend? Expertisecentrum Creatief Ondernemerschap HKU helpt je om je zakelijke plannen te verwezenlijken of te verbeteren.

In contact blijven

Verbonden bijven met HKU Muziek en Technologie? Bekijk hier je gegevens en werk ze bij!

Geïnteresseerd in een samenwerking met Muziek en Technologie? Neem contact op met Rens Machielse.

Facebook